Halil Dervişoğlu'ndan Şenol Güneş sözleri!

Türkiye'nin Azerbaycan ile karşılaştığı maçın ardından Halil Dervişoğlu konuştu. Altay Bayındır ile birlikte açıklamalarda bulunan Dervişoğlu, "Bana güvendiği ve milli takıma çağırdığı için Şenol hocama teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlık maçında Azerbaycan karşısında ter döken Halil Dervişoğlu, takım arkadaşı Altay Bayındır ile birlikte açıklamalarda bulundu.

Halil Dervişoğlu'ndan Azerbaycan maçı sonrası açıklama geldi. Takım arkadaşı Altay Bayındır ile birlikte basın mensuplarına konuşan Dervişoğlu, "Ben de elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. İnşallah daha fazla katkı sağlayıp o seviyeye gelirim. En rahat santrforda oynuyorum fakat solda veya sağda da oynadığım oldu. Benim için çok fark etmez. Hocam solda, sağda veya forvet arkası oynatırsa da oynarım. Hocanın ne istediği önemli, elimden geleni yapmaya hazırım." ifadelerini kullandı.

"İLK GOLÜMÜ ATMAK NASİP OLDU"

Daha iyi performans sergileyip milli takıma katkı sağlamak istediğini ifade eden Halil, "Bana güvendiği ve milli takıma çağırdığı için Şenol hocama teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İlk golümü atmak nasip oldu. İnşallah daha fazlası nasip olur." şeklinde konuştu.

Türk halkının desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını da belirten Halil Dervişoğlu, "Onların desteğini her zaman hissediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, arkamızda dursunlar. Maçlarda buna ihtiyacımız olacak. Elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza emin olsunlar. İnşallah iyi bir performansla maçları kazanıp onları mutlu edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

 

Halil Dervişoğlu'ndan Şenol Güneş sözleri! ile ilgili etiketler Türkiye Azerbaycan Şenol Güneş Halil Dervişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.