Halil Dervişoğlu, A Milli Futbol Takımı'nın galibiyetini değerlendirdi: İlk yarı biraz zor geçti

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında Faroe Adaları ile kozlarını paylaştı. Ay-yıldızlılar, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleden 4-0 galip ayrılarak gruba 3 puanla başladı. Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Cengiz Ünder, 47. dakikada Halil Dervişoğlu, 82. dakikada Serdar Dursun ve 85. dakikada Merih Demiral kaydetti. Halil Dervişoğlu, 4-0'lık Faroe Adaları galibiyeti sonrası maçta ilk yarının zor geçtiğinden bahsetti.

Halil Dervişoğlu Faroe Adaları maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Maçın ilk yarısında rakibin yaptığı katı savunmayla maça başladıklarını söyleyen Dervişoğlu, "Rakibin geri çekileceğini tahmin etmiştik o yüzden ilk yarı biraz zor geçti. Böyle maçlarda önemli olan ilk gol oluyor. Golden sonra rahatladık" sözlerini kullandı.

Dervişoğlu moralsiz göründüğüne ilişkin soruya ise "Dışarıdan biraz ciddi görünüyor olabilirim ancak neşeli bir insanımdır aslında" açıklamasını yaptı.

Halil Dervişoğlu, A Milli Futbol Takımı'nın galibiyetini değerlendirdi: İlk yarı biraz zor geçti ile ilgili etiketler A milli futbol takımı faroe adaları UEFA Uluslar C Ligi Halil Dervişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.