Haliç'te yürekleri ağza getiren anlar! Dakikalarca denizin üstünde bu halde kaldı...

Haliç Metro Köprüsü'nde yürüyen bir kadın dengesini kaybedince denize düştü. Dakikalar boyunca denizin üstünde baygın halde kalan kadın, bir tekne kaptanı tarafından kurtarıldı. Yüreklerin ağza geldiği o anlar kamerada.

Beyoğlu Haliç Metro Köprüsü üzerinde geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde meydana gelene olayda Fatma B., metroya doğru yürümeye başladı. Bir süre sonra korkulukların yanında duran Fatma B. henüz bilinmeyen bir nedenle korkulukları aşağıya düşmeye başladı. Metrelerce yükseklikten denize düşen kadını gören vatandaşlar, polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Haliç'te yürekleri ağza getiren anlar! Dakikalarca denizin üstünde bu halde kaldı...

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

O esnada denize bulunan bir tekne kaptanı, yüzeyde hareketsiz yatan kadının yanına yaklaştı.

Dakikalar süren çalışma sonrasında kadın denizden alınarak tekneye konuldu. Yaşanan o korku dolu anlar ise kameralara yansıdı. Şişhane kıyısına çıkarılan kadın, sağlık ekiplerine teslim edildi. Kalp masajı yapılan Fatma B., bilinci açık bir şekilde Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Haliç'te yürekleri ağza getiren anlar! Dakikalarca denizin üstünde bu halde kaldı... - Resim : 2

Haliç'te yürekleri ağza getiren anlar! Dakikalarca denizin üstünde bu halde kaldı... ile ilgili etiketler İstanbul Haliç Köprüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.