Halı sahada maç yaparken hayatını kaybetti!

İstanbul'da halı saha maçı sırasında fenalaşan 37 yaşındaki Ekrem Karakaya, yaşamını yitirdi.

Olay, Sultangazi ilçesine bağlı Sultançiftliği Mahallesi'nde bulunan bir halı sahada meydana geldi. Geride kalan cumartesi günü saat 20.00 sularında arkadaşları ile halı saha maçına giden ve ayakkabı atölyesi sahibi olduğu öğrenilen 3 çocuk babası Ekrem Karakaya, maçın ortasında fenalaşarak yere yığıldı. Karakaya'ya ilk müdahaleyi birlikte maç yaptığı arkadaşları saha içerisinde yaptı. Karakaya, hemen arkadaşları tarafından özel bir hastaneye götürüldü.

Hastaneye ulaşılmasına rağmen, Karakaya'nın yolda hayatını kaybettiği belirlendi.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Talihsiz adamın kalp krizi geçirdiği anlar halı sahada oynanan maçları kaydetmek için kurulan kameraya yansıdı. Görüntülerde bir süre futbol oynayan Karakaya'nın bir anda fenalaşması ve ardından hemen arkadaşlarının yardıma koşması görülüyor. Karakaya'yı arkadaşlarının daha sonra taşıyarak halı sahadan çıkarması görüntülere yansıyor.

"KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİĞİNİ ÖĞRENDİK"

Arkadaşlarıyla belirli zamanlarda halı saha maçlarına gittiği öğrenilen Ekrem Karakaya'nın cenazesi zaman zaman müezzinliğini de yaptığı Sultangazi Hülafa-yi Raşidin Camii'nden kaldırılarak Arnavutköy'deki Memba Mezarlığı'na defnedildi. Karakaya'nın cenaze törenine eşi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Maç yaptığı arkadaşlarından Rasim Kaya, "Arkadaşımız halı sahada aniden yere yığıldı müdahale edemedik" dedi. Ekrem Karakaya'nın akrabalarından Ergin Kırmaç ise, "Kendisinin halı saha maçında kalp krizi geçirdiğini söylediler. Biz ilk başta inanamadık, yaşı da genç, 3 çocuğu var. Hastaneyi aradığımızda kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini öğrendik. Yolda hayatını kaybetmiş, hastaneye yetiştirememişler'' diye konuştu.

Beraber sık sık halı saha maçı yaptıklarını ve olay anında yanında olduğunu belirten Metin Aykız da "Halı saha maçına gittik her zaman bizimle gelen arkadaşımızdı. İlk yarı boyunca kalede durdu. İkinci yarıda oyuna girdi, maçın 33.dakikasında bir anda olduğu yere yığıldı. Elimizden geldiğince müdahale yaptık, kalp masajı yaptık, 'dili boğazına kaçmıştır' diye düşündük bir tepki vermeyince özel aracımızla hastaneye yetiştirdik sonrasında ölüm haberi geldi. Aktif olarak oynamıyordu ayda 1-2 kere oynardı. Bu son 3 haftadır aktif olarak oynuyordu'' şeklinde konuştu.

 

Halı sahada maç yaparken hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler İstanbul Sultangazi ölüm halı saha
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.