Hala neyle uğraşıyorlar?

Kuvvet Karargâhı’nda uygulanan Cuma günleri yapılan öğle yemeği düzenlemesi, Kuvvet Komutanlığı’na atanan Oramiral Ercüment Tatlıoğlu tarafından değiştirildi. Cuma namazının aksamaması için bu değişikliğin yapıldığını iddia eden Müyesser Yıldız, kaleme aldığı yazısında bu durumu skandal ifadelerle eleştirdi.

Gazeteci Müyesser Yıldız, yazısında skandal sözlere imza attı. Çok uzun yıllardır Kuvvet Karargâhı’nda uygulanan öğle yemeği düzenlemesi geçtiğimiz Ağustos’ta Kuvvet Komutanlığı’na atanan Oramiral Ercüment Tatlıoğlu tarafından değiştirildi.

CUMA GÜNLERİ YEMEKLİ TOPLANTI VARDI

Uzun yıllardır süren bu uygulamada Cuma öğlen yemekli bir toplantı düzenleniyordu. Ankara’da görevli tüm amirallerin katıldığı bu yemekte, o hafta değerlendirilip sonrasına ilişkin gelecek planlaması yapılıyordu.

DÜZENLEME İLE ÖĞLE YEMEĞİ PAZARTESİ'NE ALINDI

Denizcilerin ataları Barbaroslar, Çaka beyler Allah Allah diye gaza yaptılar. Böyle gazi denizcilerin torunları Cuma namazına gitmesinler diye namaz vaktine haftalık yemekli toplantılar kondu.

Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ise bu uygulamayı düzenleyip öğle yemeklerini Pazartesi gününe kaydırdı.  Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, bu değişiklik sonrasında Müesser Yıldız'ın hedefi oldu. 

CUMA NAMAZINDAN RAHATSIZ OLDU

Bu durumdan rahatsız olan Müyesser Yıldız, kaleme aldığı yazıda skandal sözlerle eleştirdi. Cuma namazının aksamaması için bu değişikliğin yapıldığını iddia eden Yıldız, "Yunanistan tüm donanmasını Ege’ye yığarken biz nelerle uğraşıyoruz, bakar mısınız?!" ifadelerini kullandı. 

Yıldız, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Deniz Kuvvetleri’yle ilgili son olaya gelelim.

Çok uzun yıllardır Kuvvet Karargâhı’nda teamül haline gelmiş bir uygulama vardı. Cuma öğlen yemekli bir toplantı düzenleniyordu. Ankara’da görevli tüm amirallerin katıldığı bu yemekte, o hafta değerlendirilip sonrasına ilişkin gelecek planlaması yapılıyordu.

İddialara göre; geçtiğimiz Ağustos’ta Kuvvet Komutanlığı’na atanan Oramiral Ercüment Tatlıoğlu’nun ilk icraatı, Cuma yemeklerini Pazartesi gününe almak olmuş.

Sebebi mi? “Milli Savunma Bakanlığı istedi.” diyen de var, “Bazı amirallerin talebi.” diyen de.

Güya Cuma namazının aksamaması için bu değişiklik yapılmış.

Doğruysa; Yunanistan tüm donanmasını Ege’ye yığarken biz nelerle uğraşıyoruz, bakar mısınız?!

 

Hala neyle uğraşıyorlar? ile ilgili etiketler namaz Kuvvet Karargâhı müesser yıldız cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.