Hakkında yeni dava açılan İmamoğlu ‘imzam yok’ diyerek kendini savundu

Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla hakkında dava açılan CHP’li İmamoğlu kendini, “İhale işlemlerinde imzam dahi mevcut değil.” ifadeleriyle savundu.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla açılan davaya karşı kendini savundu.

İlk duruşması 15 Haziran 2023’te görülecek olan davaya karşı İmamoğlu, “İhale işlemlerinde imzam dahi mevcut değil.” savunmasını yaptı.

"İMZAM DAHİ MEVCUT DEĞİL"

Hakkında yeni dava açılan İmamoğlu ‘imzam yok’ diyerek kendini savundu

İmamoğlu konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İhale işlemlerinde imzam dahi mevcut değil. Ayrıca gerek İçişleri Bakanlığı gerek Danıştay 1. Dairesi kararında hakkımda herhangi bir tespit, suçlama ya da değerlendirme yapılmadı. Buna rağmen, zorlama bir suç yaratılmaya çalışılmakta. Hakkımızda illa bir şey bulmak isteyenler şimdi konuyu yargıya taşımış. Her ne hikmetse 2 yıldır savcılıkta bekleyen dosya, bir anda davaya dönüşmüş. Bu kötülüklerin nerelerde planlandığını artık 86 milyon çok iyi biliyor. Not: Bu oyunun görünen imzası yine malum müfettişe ait."

‘İHALEYE FESAT KARIŞTIRMA’ SUÇUNDAN DAVA

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde şartları oluşmayan bir firmaya ihale verilmesiyle ilgili "ihaleye fesat karıştırma" suçundan, 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Hakkında yeni dava açılan İmamoğlu ‘imzam yok’ diyerek kendini savundu ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü CHP ihale
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.