Hakkında yakalama kararı çıkarılan Cicişler'in Esra'sından açıklama

Kamuoyunda 'Cicişler' olarak tanınan Esra Ersoy - Ceyda Ersoy kız kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum'da 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edildi. Ersoy, yakalama kararının ardından açıklamada bulunarak hakkındaki iddiaları reddetti.

Kamuoyunda Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum'da 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edildi. Mahkeme, Ersoy hakkında yakalama kararı çıkardı.


''MAĞDUR OLAN BENİM''

Mahkeme kararından sonra açıklama yapan Esra Ersoy, "Ben masumum herhangi bir suç işlemedim. Mağdur olan taraf benim. Karşı taraf hakkında şikayetim bulunmaktadır. Hakkımdaki yargı süreci devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Cicişler'in Esra'sından açıklama


ESRA ERSOY'UN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Esra Ersoy'un avukatı Merve Uçanok da konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Müvekkilimiz Esra Ersoy'un 22 Temmuz 2021 tarihinde Bodrum'da bir otelde başına gelen olay ve bu olay hakkında devam eden yargılamaya dair yapılan haberlere ilişkin açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. Bu aşamada yargı süreci devam etmektedir. Henüz kesinleşmiş bir karar bulunmamaktadır." denildi.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Cicişler'in Esra'sından açıklama - Resim : 2

 

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Cicişler'in Esra'sından açıklama ile ilgili etiketler Esra Ersoy cicişler yakalama kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.