Hakkında suç duyurusunda bulunulan Cem Yılmaz'dan açıklama

Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği, Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' dizisi hakkında alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü komedyen konuyla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bozdu. Cem Yılmaz, ''Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Erşan Kuneri' dizisi hakkında alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Ayrıca dernek İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı İhbarlar Ve Şikayetleri Değerlendirme Müdürlüğü'ne dilekçe vererek Cem Yılmaz hakkında araştırma yapılmasını ve usulsüzlük olduğu tespit edilirse savcılığa ihbar edilmesini istemişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verilmişti: "Şüphelinin, içerik platformunda yayımlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisinde hemen hemen her sahnesinde alkol ve sigarayı özendirici eylemlerde bulunduğu açık olup, sigara ve alkol kartellerinden gizli anlaşmalarla menfaat temin ettiği düşünülmektedir"

 ''EY DERNEK SENİ CİDDİYETE DAVET EDİYORUM''

Hakkında suç duyurusunda bulunulan Cem Yılmaz'dan açıklama açıklama geldi. Konu ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü komedyen, ''Bin dert var ama ben yiine görevimi (!) yapayım .Bir dernek -25 yıldır yapıldığı gibi- beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş ! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum ! Ama sen bilirsin.'' ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ

 

 

Hakkında suç duyurusunda bulunulan Cem Yılmaz'dan açıklama ile ilgili etiketler Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği Cem Yılmaz Erşan Kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.