Hakkında çıkan 'öldü' iddiaları Haluk Levent'i isyan ettirdi

İkinci kez koronavirüse yakalandığını duyuran sanatçı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Facebook'ta hakkında çıkan 'öldü' yönündeki iddialara sitem etti. Haluk Levet hakkında yapılan haberler karşısında ''Allah musaf çarpsın ki yaşıyorum valla'' ifadelerini kullandı.

Tam bir yıl önce koronavirüse yakalanan ve hastalığı kısa sürede atlatan Haluk Levent aynı kaderi yaşadı. Ünlü şarkıcı bir yıl arayla yeniden koronavirüse yakalandı. Kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Haluk Levenet, ''Dün akşam Foça konserinden sora bir yorgunluk hissettim. Bugün test yaptırdım. Sonuç Covid pozitif. Geçen yıl yine bugünlerde Covid olmuştum. Bu kez biraz daha ağır geçiyor. Dikkat edelim. Merak eden dostlarım varsa, konserler 6 Eylül'de Gönen ile başlayacak gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

Sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilen Haluk Levent'in koronavirüse yakalanmasının ardından sosyal medyada 'öldü' şeklinde haberler yer aldı. Hakkında öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma duruma isyan etti.

''FACEBOOK'TA BENİ ÖLDÜRÜYORLAR''

Facebook'ta hakkında ''Haluk Levent'ten acı haber! Ah be Haluk abi... Daha yaşın çok genç'' şeklinde yapılan paylaşımlar karşısında Haluk Levent ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı hayatını kaybettiği yönündeki paylaşımlar karşısında şu ifadeleri kullandı: ''Sevgili takipçilerim! Lütfen Facebook'a girmeyin! Her korona olduğumda Facebook paylaşımlarında kullanıcılar beni öldürüyor. Karar sizin artık. Allah musaf çarpsın ki yaşıyorum valla''

haluk-levent

Hakkında çıkan 'öldü' iddiaları Haluk Levent'i isyan ettirdi ile ilgili etiketler Haluk Levent Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.