Hakkari'deki hain saldırıdan acı haber!

Hakkari Yüksekova'da PKK'nın hain saldırısı ile şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan'ın acısını henüz tazeyken Türkiye dün Yüksekova'dan gelen başka bir haberle sarsıldı. Görevden dönen özel harekat polislerini taşıyan araca el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Saldırıda bir polis şehit oldu 8 polis yaralandı. Peş peşe gelen saldırılar akıllara 'Yüksekova'da neler oluyor?' sorusunu getirdi.

Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Büyükçiftlik beldesi Susak Deresi mevkisinde görev yapan Astsubay Çavuş eşi Serkan Karakaya'yı ziyaretten dönen Nurcan Karakaya (25) ve yanındaki 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan’ın bulunduğu otomobil PKK’nın bombalı saldırısı sonucu infilak etmiş. Hain saldırı Nurcan Karakaya ve oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya şehit olmuştu.

Türkiye’nin yüreğini yakan ve ülkeyi teröre karşı tek vücut haline getiren alçak saldırının acısı daha tazeyken, bölgeden bir saldırı haberi daha geldi. Dün saat 23.00 sıralarında Yüksekova Çobanpınar Köyü Meskan Tepe mevkiinde görevden dönen zırhlı polis aracının geçişi sırasında, PKK’lı teröristlerin yola önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada 1’i ağır 8 Özel Harekat polisi yaralandı.

Hakkari'deki hain saldırıdan acı haber!

YARALI POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ!

Hastanede tedavi altına alınan polislerden, Recep Emre Yılmaz (26), yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bölgede teröristlere yönelik hava destekli operasyonlar başlatıldı.

Hakkari'deki hain saldırıdan acı haber! ile ilgili etiketler Yüksekova polis Şehit pkk saldırıs
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.