Hakkari'de sağanak hayatı felç etti! Caddeler göle döndü, araçlar suda yüzdü

Hakkari Yüksekova'da dün sabah saatlerinde bastıran sağanak yağış, akşama doğru etkisini artırdı. Caddeler göle dönerken araçlar ilerlemekte zorlandı.

Meteorolojinin uyarıları sonrası yoğun yağışlar nedeniyle ilçede hayat durma noktasına geldi. Sabah başlayan ve akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Yüksekova'da birçok cadde ve sokak sular altında kaldı.

Hakkari'de sağanak hayatı felç etti! Caddeler göle döndü, araçlar suda yüzdü

Yoğun yağışlardan dolayı cadde ve sokaklar göle dönerken vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, iş merkezlerine girerek yağmurdan korunmaya çalıştı. Özellikle Cengiz Topel Caddesi üzerinde seyir halinde olan araçların yoğun yağışlar nedeniyle iletmekte zorlandığı görüldü.

Hakkari'de sağanak hayatı felç etti! Caddeler göle döndü, araçlar suda yüzdü - Resim : 2

Öte yandan yetkililerce yapılan uyarıda, “Bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması beklenmektedir. Yağışların Hakkari çevrelerinde zaman zaman kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin edilmektedir. Yağışların bölgenin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olması tahmin edilmektedir. Hakkari çevrelerinde beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Hakkari'de sağanak hayatı felç etti! Caddeler göle döndü, araçlar suda yüzdü - Resim : 3

Hakkari'de sağanak hayatı felç etti! Caddeler göle döndü, araçlar suda yüzdü ile ilgili etiketler Hakkari Yağmur Sağanak Yağış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.