Hakkari’de ceviz büyüklüğünde dolu yağdı: 1 yaralı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde ceviz büyüklüğündeki yağan dolu, mantar toplamaya giden bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar çektikleri zor anları cep telefonu ile görüntülediler.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine 30 kilometre mesafede bulunan Çağlayan köyü yakınlarında mantar toplamaya giden bazı vatandaşlar aniden yağan dolunun şokunu yaşadı.

Dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar çektikleri zor anları cep telefonu ile görüntülediler. Ceviz büyüklüğündeki doluyu ellerine alan köylüler şaşkınlıklarını dile getirdi.

Hakkari’de ceviz büyüklüğünde dolu yağdı: 1 yaralı

Bazı vatandaşlar kendilerini korurken bir kişi kafasından yaralandı. İlk defa böyle bir doğa olayı ile karşılaştıklarını ifade eden vatandaşlar, 'yer gök yıkıldı' diye düşündüklerini ve ölümle burun buruna geldiklerini ifade ettiler.

İHA

Hakkari’de ceviz büyüklüğünde dolu yağdı: 1 yaralı ile ilgili etiketler Hakkari Çukurca ceviz büyüklüğünde dolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.