Hakkari ve Van'da 4 şehidimiz var, 11 terörist öldürüldü...

Hakkari'nin Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu 3 asker yaralandı. Van Çatak'ta da 1 korucu şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Hakkari'nin Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğu 3 askerin ise yaralandığı duyuruldu.

11 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonda saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin etkisiz hale getirildiği, Güvenli-Erdemli Karayolunda icra edilen yol kontrolünde ise menfeze yerleştirilmiş 1 el yapımı patlayıcının tespit edilerek etkisiz hale getirildiği, yapılan aramalarda 1 el bombası ve çok sayıda yaşam malzemesinin ele geçirildiği kaydedildi.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde devam eden operasyonda ise saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 6 teröristin etkisiz hale getirildiği, etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının 207 olduğu kaydedildi. Operasyon bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetinde, telsiz düzenekli 3 el yapımı patlayıcının da tespit edilerek, yerinde kontrollü bir şekilde imha edildiği belirtildi.

1 KÖY KORUCUSU ŞEHİT

Van’ın Çatak ilçesinde yol kesen bir grup bölücü terör örgütü mensubu terörist tarafından, aracı durdurularak alıkoyulan 1 geçici köy korucusunun şehit edildiği bildirildi.

Hakkari ve Van'da 4 şehidimiz var, 11 terörist öldürüldü... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.