Hakim karı-kocaya hapis cezası...

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yargılanan hakim karı-koca hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon İdare Mahkemesi üyesi Nizami S. ile Trabzon Vergi Mahkemesi üyesi eşi Merve S. hakkında FETÖ-PDY soruşturma kapsamında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Meslekten ihraç eden hakim Nizami S. ile hakim eşi Merve S.'nin yargılanmaları sona erdi. Nizami S. tutuklu bulunduğu Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevi'nden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında Nizami S. "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılırken, eşi Merve S. ise aynı suçtan 7 yıl 5 ay 3 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Hakim karı-kocaya hapis cezası... ile ilgili etiketler Samsun hakim FETÖ karı koca
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.