Hakim dizisi ne zaman başlıyor? Your Honur konusu nedir?

ABD’de de yayınlanan Your Honur adlı suç dizisi büyük bir ilgi görürken Limon Yapım da bu dizinin yayın haklarını satın alabilmek için hemen harekete geçti. Peki, Hakim dizisi ne zaman başlıyor?

ABD’de de 10 bölüm olarak yayınlanan ve büyük bir ilgi gören Your Honor adlı dizi için Limon Yapım hemen harekete geçti. Dizinin Türkiye’de yayın haklarını satın alarak Your Honor dizisinin Türkçe uyarlamasını izleyenlerle buluşturmayı hedefleyen Limon Yapım bunun için ilk senaryoyu bile hazırladı.

Hakim dizisi ne zaman başlayacak?

Limon Film’in sahibi Hayri Aslan, Your Honor adlı dizinin Türkiye haklarını satın alarak, önemli bir projeye ilk adımını atacak ve dizinin adı da Hakim olacak. Türkiye’de birçok kanalın daha şimdiden Hakim dizisinin yayınlamak için harekete geçtiği bile iddia edildi.

Hakim dizisi ne zaman başlıyor? Your Honur konusu nedir?

Your Honor dizi konusu

Tanınmış bir New Orleans hakiminin ergenlik çağındaki oğlu kaza sonucu başka bir genci vurup kaçarak öldürdüğünde, yargıç onu polise teslim etmeye çağırır, ancak kurbanın yerel bir mafyanın oğlu olduğunu öğrenince fikrini değiştirir. . Yargıcın kanıtları elden çıkarma girişimleri, başka bir genç için trajik sonuçlara yol açar.

 

Hakim dizisi ne zaman başlıyor? Your Honur konusu nedir? ile ilgili etiketler hakim Your Honur Limon Yapım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.