"Hakem kararları bize sıkıntı yaşatıyor"

Süper lig'in 26.haftasında 3-2, biten Kasımpaşa-Antalyaspor maçının ardından teknik direktör Kemal Özdeş yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Kemal Özdeş'in açıklamaları...

Mücadele gücü yüksek bir maç olmadı. İlk yarıda becerikli değildik. İlk yarıda oyuncum sarı kart gördü, devre arasında da kendisini uyardım. İlk yarıdaki maçta da Antalya'da kişi kaldık. Reaksiyon gösterdik,2- 2 oldu. Biz sonuna kadar kovalayan bir takımız bırak gol olsun. Bugün benim takımım kazansa ligin en fazla puan toplayan 3. takımı olacaktık.

Hakem kararları bize sıkıntı yaşatıyor. Standartsızlık var. Takımım kamuoyu tarafından övülüyor bu güzel. Hakemi eleştiren taraf oluyoruz. Bu bizim canımızı sıkıyor. Milli maç arası var, 8 maç var. Tekrardan çıkış yakalayacağız.

"Hakem kararları bize sıkıntı yaşatıyor" ile ilgili etiketler Kasımpaşa kemal özdeş
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.