Hakaret ve tehdit itirafı: Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye...

Sosyal medya fenomeni CZN Burak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı sevdiği için başına gelenleri anlattı. CZN Burak sosyal medya üzerinden sırf Cumhurbaşkanını sevdiği için hakaret ve tehditler yediğini açıkladı.

Tüm dünyada ün kazanan CZN Burak Oğuzhan Uğur'a konuk olduğu programda sitem ederek hakarete ve tehdide maruz kaldığını açıkladı.

CZN Burak Oğuzhan Uğur'un 'Olsun be' programının ilk bölüm konuğu oldu. Kendisi ile ilgili merak edilen tüm detayları bu programda anlatan Burak Özdemir aldığı tehditlerden, ve kötü eleştirilerden de bahsetti.

"CUMHURBAŞKANINI SEVİYORUM DİYE TEHDİT ALIYORUM"

Sosyal medyada 40 milyondan fazla takipçisi olan CZN Burak "Ülkemizin Cumhurbaşkanını seviyorum. Onu seviyorum diye yemediğim hakaret, almadığım tehdit kalmadı." ifadeleri ile şaşkınlık oluşturdu.

Programın sunucusu Uğur ise CZN Burak'a şu ifadeleri kullandı:

Bu memlekette sen Cumhurbaşkanını seviyorum dedin diye hayatında politikadan anlamayan, siyaset bilmeyen adamların taraf olmak çabasıyla ettikleri hakaretin artık görmezden duymazdan gel kardeşim. Senin bugüne kadar yardım ettiğin ailelerin, insanların sayısını topla, ne çıkar. Uğur, CZN Burak'ın kendisine gelen eleştirileri kafasına takmasını ise, sevenlerine haksızlık olarak yorumladı.

CZN BURAK TÜRKİYE'NİN MARKASI

CZN Burak kendisine yöneltilen eleştirilere anlam vermediğini vurgulayarak "Sadece şunu anlamıyorum. Bu marka aslında ülkemizin bir markası. Bu marka artık sadece CZN Burak değil. Çünkü dünyanın dört bir yanında bu marka açılıyor." dedi.

CZN Burak ayrıca, kimsenin aklında bir şey kalmaması gerektiğini, bu markanın kimsenin desteğiyle açılmadığını dile getirdi ve "Kendimiz çalışıyoruz, kendimiz açmaya çalışıyoruz esnaf gibi."

Hakaret ve tehdit itirafı: Sırf Cumhurbaşkanı'nı seviyorum diye... ile ilgili etiketler CZN Burak Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.