Hakan Ural'ın nesi var? Hasta mı? Hakan Ural kimdir?

Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından Hakan Ural son sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Programı yakından takip edenler Hakan Ural neden yok sorusuna yanıt ararken diğer taraftan da Hakan Ural’ın nesi var sorusuna cevap aradı. Peki Hakan Ural kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural geçen haftadan bu yana izleyenlerinin karşısına çıkmayınca değişik dedikodular gündemde yer almıştı. Ural daha sonraki günlerde yaptığı açıklamasında sağlık problemleri nedeniyle probleme ara verdiğini resmen itiraf etti.

Hakan Ural’ın hastalığı ne?

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Hakan Ural "İyiyiz demek için erken davranmışız, her geçen gün daha da zorlaştı" ifadelerine yer verdi.

Hakan Ural'ın nesi var? Hasta mı? Hakan Ural kimdir?

Hakan Ural’ın sağlık durumu nasıl?

Hakan Ural’ın Neler Oluyor Hayatta programından ayrılmadığı kesinleşti. Rahatsızlığı nedeniyle programa ara veren Ural’ın yakında geri döneceği kaydedildi.

Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından olan Hakan Ural, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında "Sevgili arkadaşlar rahatsızlığım nedeniyle bir kaç gün sizlerden ayrı kalacağım sanırım ciddi soğuk almışım program devam ediyor @nurtugbaalgul ve destek olacak dostumuzu eminim yalnız bırakmazsınız ilk fırsatta buluşmak üzere selam sevgi saygılar" ifadelerine yer verdi.

Hakan Ural kimdir?

10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Ural’ın babası Selçuk Ural annesi ise Cemhan Cem’dir. 17 yaşında babasının velayetine geçen Hakan Ural henüz 19 yaşında iken Sibel Can ile evlenerek dünya evine girmiş ve genç yaşta çocuk sahibi olmuştur. 1999 senesinde sahte çürük raporundan dolayı 10 ay hapis cezası alan Ural, şartlı tahliye yasasından faydalanarak kısa sürede cezaevinden çıkmıştır.

Hakan Ural'ın nesi var? Hasta mı? Hakan Ural kimdir? ile ilgili etiketler Hakan Ural neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.