Hakan Ural'dan onay çıktı, Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk pozunu paylaştı

Hakan Ural ile Sibel Can'ın evliliğinden dünyaya gelen 27 yaşındaki kızları Melisa Ural, Alaattin Kadayıfçıoğlu ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Baba Ural'ın onay vermesiyle kızı Melisa'dan ilk aşk paylaşımı geldi.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Hülya Avşar ile Kaya Çilinigorğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu'ndan ayrılan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu aradığı mutluluğu Melisa Ural'da buldu.

 
Geçtiğimiz aylarda Sibel Can ile tanışan ve anneden onay alan genç iş adamı babadan da onay aldı. Kızının erkek arkadaşı ile çektirdiği kareyi sosyal medyadan paylaşan Hakan Ural, "Benim damat olacak gibi duruyor, düğününde halay çekeceğim" demişti. Hakan Ural'ın övgülerle bahsettiği müstakbel damadı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk pozunu yayınlayan Melisa Ural'ın o karesi sosyal medyayı salladı.

Hakan Ural'dan onay çıktı, Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk pozunu paylaştı


Babasından onayı alan Melisa Ural ilk aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Melisa Ural ile sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun boğaz manzaralı pozu...

Hakan Ural'dan onay çıktı, Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk pozunu paylaştı


HAKAN URAL'DAN KIZININ AŞKINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Hakan Ural, kızının sevgilisi için “Aslan gibi, ben sevdim. Çok terbiyeli, iyi kalpli ve saygılı bir çocuk. 1 sene oldu, kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Ona müteşekkirim kızımı çok mutlu ettiği için. Ailesine de saygı duyuyorum, kızıma verdikleri değer ve önemden ötürü. Çok mutluyum bir baba olarak” ifadelerini kullanmıştı.

 

Hakan Ural'dan onay çıktı, Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile aşk pozunu paylaştı ile ilgili etiketler Sibel Can Hakan Ural Sosyal Medya Instagram melisa ural Alaattin Kadayıfçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.