Hakan Ural'dan Beren Saat'e: 'Siyaset yapıyorsun ama konu iklim'

Ankara'da düzenlenen'EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'nda şarkıcı Kenan Doğulu ve oyuncu eşi Beren Saat'e, “İklim Elçisi” plaketi verildi. Teşekkür konuşması yapan Beren Saat'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Ülkede eğitim, sanatın geldiği noktaya ve kadın cinayetlerine vurgu yapan oyuncu Beren Saat'in açıklamalarına oyuncu ve sunucu Hakan Ural, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında tepki gösterdi.

Ankara'da düzenlenen 'EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'nda, oyuncu Beren Saat'in konuşması gündem oldu. Ülkede eğitim, sanatın geldiği noktaya ve kadın cinayetlerine vurgu yapan Saat’in sözleri çok konuşuldu.

Hakan Ural, sunuculuğunu üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programında Beren Saat’in açıklamalarına tepki gösterdi.

Hakan Ural'dan Beren Saat'e: 'Siyaset yapıyorsun ama konu iklim'

HAKAN URAL'DAN BEREN SAAT'E: SİYSET YAPIYORSUN AMA KONU İKLİM


Hakan Ural, “Söylediklerinde olağanüstü anormallikler var. Beren Saat, “Yüzümüzü batıya dönmüştük. Bundan sonra da doğuya dönelim deniyor” diyor. Bu bir çıkarım, tespit. Bu fikir senin mi, eğer seninse neden yazdın, şüphe uyandırdı. Sana bunu kim verdi?” diye sordu.

Hakan Ural'dan Beren Saat'e: 'Siyaset yapıyorsun ama konu iklim' - Resim : 2

Ural sözlerine, “İtham ediyorsun, siyaset yapıyorsun ama konu iklim” diye devam etti.

Beren Saat’in, “Rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde köprülere yollara bak denildi” sözlerine Ural, “Devletin yaptığı hizmetleri küçümsemek için bir çıkarım çıkartıyorsun” sözleriyle karşılık verdi.

“Bilişimde, teknolojide geri gidiyoruz” dedin. “Sen Türkiye tarihini biliyor musun? Senin TEKNOFEST’teki gençlikten haberin var mı? Söylediklerinde bilgisizlik var, tutarlılık yok”
diyen Hakan Ural tepkisini dile getirdi.

 

 

Hakan Ural'dan Beren Saat'e: 'Siyaset yapıyorsun ama konu iklim' ile ilgili etiketler Hakan Ural Beren Saat Kenan Doğulu EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı iklim zirvesi neler oluyor hayatta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.