Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'ın açıklamalarına yanıt

Yıllar önce kabul etmediği oğlu Hakan Ural için DNA testi yaptıran Selçuk Ural'ın oğlu Hakan Ural ile ilgili yaptığı "Hakan Ural'ın annesiyle tek gecelik birlikte oldum. Yıllarca ona sahip çıktım ama artık görüşmüyoruz" şeklindeki açıklaması gündem olmuştu. Hakan Ural'dan babasına yanıt gecikmedi.

Haberler.com’un YouTube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan sanatçı Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural ile ilgili yaptığı açıklamalarıyla gündem olmuştu.

Selçuk Ural programda oğlu Hakan Ural için "Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı. Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim. En zor günlerinde yanındaydım. Sonra annesinin cenazesine katılmadığım için Hakan bana küstü" ifadelerini kullanmıştı.

hakan ural - selçuk ural

Babasının bu açıklamalarının ardından Hakan Ural'ın ne cevap vereceği ise merak konusu olmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hakan Ural'ın sözleri babasına cevap olarak yorumlandı.

 

''HER OLANDA BİR HAYIR VARDIR''

Hakan Ural, babasının açıklamaları sonrası sessizliğini bozdu. Instagram hesabında bir paylaşımda bulunan Hakan Ural, babası Selçuk Ural'ın sözlerine göndermede bulundu. Ural, sosyal medya hesabından “Allah var gam yok, her olanda bir hayır vardır.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'ın açıklamalarına yanıt - Resim : 2

 

Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'ın açıklamalarına yanıt ile ilgili etiketler Hakan Ural selçuk ural
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.