Hakan Ural skandala imza attı! Sağlıkçılara söylediği sözler tepki çekti!

Sağlıkçılarla ilgili yaptığı açıklamayala skandala imza atan oyuncu Hakan Ural Neler Oluyor Hayatta programında söylemedik söz bırakmadı. Sağlıkçların hastalarla ilgilenmemesini eleştiren Ural'a sosyal medyada tepkiler büyüyor.

Hakan Ural Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında sağlıkçılarla ilgili skandal sözlere imza attı. Sunucu Nur Tuğbaş Algül üzerinden verdiği örnekle tepki toplayan oyuncuya sosyal medyada #ÖzürDileHakanUral etiketi ile tepki gösterildi.

"Hiçbir şey yapmıyor. Doktor zaten böyle duruyor" diyerek sözlerine başlayan Hakan Ural, sunucu Nur Tuğbaş Algül'ün çocuğu olan Arden Namlı üzerinden bir örnekte bulunarak "Arden'i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın" dedi. Algül ise bu sözlere karşılık olarak "Yaparım" yanıtını verdi.

SKANDAL SÖZLER

Açıklamalarının devamında "Doktor da duvara yaslanmış. 'Oğlum ölüyor' diyorsun, 'Ben eylemdeyim' diyor" ifadelerini kullanan Hakan Ural, sosyal medyada büyük tepki gördü. Sağlıkçılar, Ural'ın sözlerinden dolayı "ÖzürDileHakanUral" etiketinde toplandılar.

HAKAN URAL'DAN AÇIKLAMA!

Sosyal medyada Hakan Ural hakkında yapılan tepkili paylaşımlar sonrası oyuncu sosyal medyadan açıklama geldi.

Hakan Ural skandala imza attı! Sağlıkçılara söylediği sözler tepki çekti!

Hakan Ural skandala imza attı! Sağlıkçılara söylediği sözler tepki çekti! - Resim : 2

Hakan Ural skandala imza attı! Sağlıkçılara söylediği sözler tepki çekti! - Resim : 3

 

Hakan Ural skandala imza attı! Sağlıkçılara söylediği sözler tepki çekti! ile ilgili etiketler Hakan Ural
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.