Hakan Ural oğlu Engincan Ural'ın düğününde müstakbel damadı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile poz verdi

Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğulları Egincan Ural dün akşam sevgilisi Merve Kaya ile Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda nikah masasına oturdu. Engincan Ural'ın kendisinden 2 yaş küçük olan kardeşi Melisa Ural düğüne sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile katıldı. Hakan Ural düğünde müstakbel damadı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile poz verdi.

1988–1999 yılları arasında evli olan oyuncu ve sunucu Hakan Ural ile şarkıcı Sibel Can'ın çocukları Engincan Ural (30) dünyaevine girdi. Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile nikah masasına oturdu. Çifti bu özel günlerinde ailelerinin yanı sıra yakın dostları da yalnız bırakmadı.

Hakan Ural oğlu Engincan Ural'ın düğününde müstakbel damadı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile poz verdi

MUTLU GÜNÜNDE SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI


Engincan Ural'ın kendisinden 2 yaş küçük olan kardeşi Melisa Ural düğüne uzun zamandır aşk yaşadığı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte katıldı. Melisa Ural, Instagram hesabından babası Hakan Ural ve sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun birlikte çekilen karesini paylaştı.

Hakan Ural oğlu Engincan Ural'ın düğününde müstakbel damadı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile poz verdi - Resim : 2


Hakan Ural geçtiğimiz aylarda müstakbel damadı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile çekilen bir karesini Instagram hikayesinden paylaşmıştı. Hakan Ural, kızının sevgilisi için “Aslan gibi, ben sevdim. Çok terbiyeli, iyi kalpli ve saygılı bir çocuk. 1 sene oldu, kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Ona müteşekkirim kızımı çok mutlu ettiği için. Ailesine de saygı duyuyorum, kızıma verdikleri değer ve önemden ötürü. Çok mutluyum bir baba olarak” ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Ural oğlu Engincan Ural'ın düğününde müstakbel damadı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile poz verdi - Resim : 3

 

 

Hakan Ural oğlu Engincan Ural'ın düğününde müstakbel damadı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile poz verdi ile ilgili etiketler Hakan Ural Düğün Sosyal Medya Alaattin Kadayıfçıoğlu engincan ural merve kaya melisa ural
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.