Hakan Ural fena patladı: ''Vallahi billahi bunlar insan değil''

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından bir açıklama yaparak takipçilerini uyardı. Adına açılan sahte hesaplarla ilgili sevenlerini bilgilendiren Ural, ''Tek resmi twitter hesabım budur ve açalı bir hafta olmuştur'' ifadelerini kullandı.

Sunucu ve oyuncu Hakan Ural, adına açılan sahte Twitter hesaplarını görünce adeta ateş püskürdü. Takipçilerini bu konuda uyaran Ural, 1 hafta önce '@hakanuralresmi' adlı bir Twitter sayfası açtığını ve başka hesabı olmadığını belirtti. Sinirlerine hakim olamayan ünlü isim, ''Vallahi billahi bunlar insan değil'' diyerek sitem etti. 

Kendi adına açılan hesapları görünce öfkelenen Ural, Instagram sayfasından konuya ilişkin yaptığı paylaşımında ''Böylesine zor günlerden geçip yaşarken bu açıklamayı yapmak zorunda olduğum için çok özür dilerim'' ifadelerini kullandı.


İşte Hakan Ural'dan Twitter açıklaması...

''hakanuralresmi tek resmi twitter hesabım budur ve açalı bir hafta olmuştur. Böylesine zor günlerden geçip yaşarken bu açıklamayı yapmak zorunda olduğum için çok özür dilerim adıma açılmış yüzlerce fake hesaplardan bana ait olamayan kışkırtıcı söylemler üstünden polemik oluyor belli zihin yapısı bunların resmi hesap olmadığını bildiği halde resmi hesap gibi muamele yapıyor dertleri başka... Yazık günah ayıp bari şu afeti yaşarken durun diyeceğim ama vallahi billahi bunlar insan değil.... Hesabı yeni açtığım için takipçi sayım az heralde buda kafa karıştırıyor diyeceğim ama bu belli zihniyetin kötülüğü iflah asla olmaz''

hakan ural

Hakan Ural fena patladı: ''Vallahi billahi bunlar insan değil'' ile ilgili etiketler Hakan Ural Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.