Hakan Ural fazla kilolarından kurtuldu! Nasıl zayıfladığını canlı yayında açıkladı

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucularından 54 yaşındaki Hakan Ural bir kez daha programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Son dönemde fazla kilolarından kurtulan ünlü sanatçı kilo verdiği yönetemi açıklayınca ekran başındakiler şaştı kaldı. İşte Hakan Ural'ın zayıflama yöntemi...

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, Kanal D ekranlarında yayınlanan, Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programında yaptığı açıklamalar nedeniyle bir kez daha gündem oldu.

‘Neler Oluyor Hayatta?’ programındaki yorumlarıyla sık sık gündem olan Hakan Ural, canlı yayında formunu nasıl koruduğunu açıkladı. Ural, dua ederek zayıfladığını söyledi.


Kilo ve zayıflama konularının işlendiği programda Hakan Ural, formunu nasıl koruduğunu açıklayarak şaşkına çevirdi.

Hakan Ural fazla kilolarından kurtuldu! Nasıl zayıfladığını canlı yayında açıkladı

"BEN DUA EDEREK ZAYIFLIYORUM"

Hakan Ural, açıklamasında "Hepimiz birer diyetisyeniz artık. Yaşamda her türlü bilgiye ulaşıyorsun. En kıymetli şeyi size söyleyeyim mi? Ben kendi adıma, ne zaman muvaffak oldum. Hep verebiliyorum. Dua ediyorum ben. Kiloyu alan da sensin veren de sensin. Asıl sır sende. O iradenin devreye girmesi... Vallahi billahi ben dua ediyorum. Cenab-ı Allah'ım sen bana yardım et diye..." ifadelerini kullanarak nasıl kilo verdiğini ekran başındakilerle paylaştı.

Hakan Ural fazla kilolarından kurtuldu! Nasıl zayıfladığını canlı yayında açıkladı ile ilgili etiketler Hakan Ural dua Diyet zayıflama neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.