Hakan Sabancı, havaalanında gazetecilere tepki göstermişti! Hande Erçel sevgilisini o sözlerle savundu

Cannes Film Festivali için Fransa'ya giderek AMFAR Galası'na katılan Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı, dönüşte havaalanında basın mensupları tarafından karşılanmıştı. Hakan Sabancı ise kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki göstermişti. Yaşanan gerginliğin ardından Hande Erçel, sevgilisini bakın hangi sözlerle savundu.

Hande Erçel, bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. Birliktelikleriyle magazin dünyasının gözdeleri arasında yer alan çift, geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'ne gitmişti.

Festival dönüşü havalimanında görüntülenen ikiliden Hakan Sabancı, sürekli kameralarla karşılanmaktan rahatsız olmuş ''Her seferinde seninle böyle konuşacak mıyız? Ben artık biraz rahatsız olmaya başladım" diyerek muhabire tepki göstermişti.

Hakan Sabancı, havaalanında gazetecilere tepki göstermişti! Hande Erçel sevgilisini o sözlerle savundu

Hande Erçel ise son olarak muhabire tepki gösteren sevgilisini savundu.

"HAVALİMANINDA YORGUN OLUYORUZ, TEPKİ O YÜZDENDİ"

Dün oy kullandığı okuldan çıkarken kamera karşısına geçen Hande Erçel, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti. Sabancı'nın sürekli havalimanında görüntülenmekten rahatsız olduğunu söyleyen Erçel, şunları dile getirdi:

"Havalimanında olduğu için bir tepkiydi o. Dışarıda her yerde çekilebiliriz ama her seferinde havalimanında olmak gerçekten çok rahatsız edici. Orada yorgun oluyoruz halimizde de belliydi, tepki de onaydı. Yoksa başka bir şey değil. Tabi ki de çekileceğiz, hep birlikte de görüşeceğiz. Öyle şey olur mu?"

Hakan Sabancı, havaalanında gazetecilere tepki göstermişti! Hande Erçel sevgilisini o sözlerle savundu ile ilgili etiketler Hande Erçel Hakan Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.