Hakan Peker saplantılı hayranına hapis cezası verildiğini duyurdu

'Karam', 'Bir Efsane', 'Salına Salına' gibi şarkıları dillere dolanan 61 yaşındaki şarkıcı Hakan Peker, bir süredir başının dertte olduğu saplantılı hayranının hapis cezası aldığını duyurdu. Hakan Peker, mahkeme kararını 'Adalet yerini buldu' notuyla Instagram'dan yayınladı.

90'lı yıllara şarkılarıyla damga vuran şarkıcı Hakan Peker'in başı bir süredir takıntılı hayranıyla dertteydi. Daha önce savcılığa konu ile ilgili suç duyurusunda bulunan ve uzaklaştırma kararı aldıran Hakan Peker'in hukuk mücadelesinde karar çıktı. Ünlü şarkıcının, evinin adresini ifşa eden Tuğba Karaduman isimli saplantılı hayranı 3 gün hapis cezası aldı.

Hakan Peker, sosyal medya hesabı üzerinden saplantılı hayranına ilişkin ilgili son gelişmeyi 'Adelet yerini buldu' notuyla paylaştı. Takıntılı hayranının tehditleriyle boğuşan Peker, açık adresinin de ifşa olmasıyla savcılığa koştu. Başlatılan soruşturma sonrasında Hakan Peker sosyal medya hesabından saplantılı hayranının aldığı cezayı paylaştı.

3 GÜN ZORLAMA HAPİS CEZASI ALDI

Peker, Tuğba Karaduman isimli saplantılı hayranının 3 gün zorlama hapis cezası aldığı karar yazısını paylaşarak "Sonunda Tuğba Karaduman yaptığı asılsız iddiaların, hakaretlerin ve terbiyesizliğinin cezasını çekecek. Adalet yerini buldu" ifadelerini kullandı.

Hakan Peker saplantılı hayranına hapis cezası verildiğini duyurdu

Hakan Peker saplantılı hayranına hapis cezası verildiğini duyurdu ile ilgili etiketler Hakan Peker zorlama hapis hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.