Hakan Peker güldürdü!

Türk pop müziğinin 90’lı yıllarına damgasını vuran Hakan Peker, İnstagram hesabından 25 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

90'lı yılların gözde pop şarkıcılarından Hakan Peker, yıllar geçmesine rağmen fit görüntüsünü korumayı başarıyor. 56 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yayımladığı 25 yaşındaki halinin olduğu kareye, "Bana benzemiyor" notunu düştü.

fft16_mf9864327

Peker, esprili tavrı ile çeyrek asır geçmesine rağmen görüntüsünün çok fazla değişmediğini gösterdi.Sevenleri tarafından binlerce beğeni alan paylaşımıyla formunu nasıl koruduğunu da düşündürdü.

HAKAN PEKER KİMDİR?

5 Şubat 1961 doğumludur. Sanat yaşamına Seyyal Taner ve Deniz Erkanat'ın dansçısı olarak başlayan Hakan Peker, 1981 yılında Türkiye Dans Yarışması'nda birinci oldu. Nisan 1989 tarihinde ilk albümü piyasaya çıktı. Bir Efsane ismini taşıyan albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısı hit oldu. "Bir Efsaneydi" şarkısı bu albümle bir kez daha hit oldu.

Hakan Peker güldürdü! ile ilgili etiketler Instagram hakanpeker 90lar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.