Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız, 10 bölümlük ilk sezonuyla büyük beğeni topladı. Yalnızca 3 hafta içinde 10 milyonun üzerinde izlenmeye ulaşan dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise şimdiden araştırılmaya başladı.Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? İkinci sezon ne zaman çıkacak? Oyuncuları kim?Hakan: Muhafız 2. sezon yayın tarihi!

Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı ilk Türk yapımı Netflix dizisi olan Hakan: Muhafız başarılı bir ilk sezonu geride bıraktı. Bu başarılı sezonun ardından ikinci sezonun araştırmaları başladı bile. Hakan: Muhafız 2. sezon ne zaman yayınlanacak, ikinci sezon ne zaman çıkacak, Hakan: Muhafiz 2. sezon çıkacak mı gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Hakan: Muhafız 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? İkinci sezon ne zaman çıkacak? Hakan: Muhafız 2. sezon çıkacak mı? İkinci sezon oyuncuları kim? İşte tüm detaylar...

Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

HAKAN: MUHAFIZ'IN İKİNCİ SEZONU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi Netflix izleyicileri tarafından çok sevildi. 1. Sezonun ardından 2. Sezon için heyecan başladı. Hakan Muhafız dizisinin yeni sezon tarihi ile ilgili resmi bir açıklanma bulunmuyor. Yeni bölümlerin 2019 yaz aylarından itibaren yayınlanmayacağı başlayacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Hakan Muhafız dizisinin yeni sezonu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. “Hakan Muhafız yeni sezon ne zaman başlayacak” sorusu araştırılan konular arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Sezon finalinde yaşanan heyecanın ardından yeni sezon için heyecan dorukta! Netflix’in ilk orijinal Türk yapımının toplam izleyici sayısının 10 milyon olduğu ve bu rakama yalnızca 4 haftada erişildiği belirtildi.

HAKAN MUHAFIZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hakan Muhafız dizisinin yeni sezon tarihi ile ilgili resmi bir açıklanma bulunmuyor. Yeni bölümlerin 2019 yaz aylarından itibaren yayınlanmayacağı başlayacağı söylentiler arasında yer alıyor.

HAKAN MUHAFIZ NE KADAR İZLENDİ?

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı, Netflix’in ilk orijinal Türk yapımı Hakan: Muhafız’ın (The Protector) toplam izleyici sayısı açıklandı.

ABD merkezli Netflix Inc. Şirketi, bazı dizileriyle ilgili 2018'in dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı.

Paylaşılan veriler arasında Netflix’in ilk orijinal Türk yapımı Hakan: Muhafız’ın (The Protector) izleyici sayısı da yer alıyor.

Çağatay Ulusoy ile Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un rol aldığı dizisinin toplam izleyici sayısının 10 milyon olduğu ve bu rakama yalnızca 4 haftada erişildiği belirtildi.

Dizinin başarısı üzerine Netflix, ikinci, üçüncü ve dördüncü sezonları için de onay vermişti. İkinci sezon detayları beklenirken sürpriz bir açıklama yapan Netflix, yeni sezonların 2020'de yayında olacağını söylemişti.

HAKAN MUHAFIZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Günümüz İstanbulu'nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.

Dizide izleyiciler mütevazı bir hayatı olan Hakan'ın hem İstanbul'un hem de kendi kaderini sonsuza dek değiştirecek, bugün olması gereken kahraman olma yolundaki macerasına tanıklık ediyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor.

'Hakan: Muhafız'ın yapımcılığını, Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

HAKAN: MUHAFIZ 2. SEZON OYUNCULARI KİM?

Sinem Kobal hamlesi

Son olarak 2017 yılında Yüz Yüze isimli dizide yer alan ve sadece 2 bölüm yayınlanan dizi nedeniyle bir hayli yıpranan Sinem Kobal, yeniden setlere dönüş yapıyor.

Birok oyuncu gibi televizyon değil de internet platformunu tercih eden Sinem Kobal, Hakan: Muhafız dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

İlk sezonu yayınlanan, ikinci sezon çekimleri de tamamlanan Hakan:Muhafız dizisinin geçtiğimiz günlerde 3. ve 4. sezonu için onay aldığı da ortaya çıkmıştı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Okan Yalabık ve Saygın Soysal'ın paylaştığı Hakan: Muhafız dizisinin üç ve dördüncü sezonlarına Sinem Kobal da dahil oldu.

10’ar bölümden iki sezon çekilen Hakan: Muhafız dizisinin başrolündeki Çağatay Ulusoy bölüm başı 50 bin lira olmak üzere toplam 1 milyon lira almıştı.

Hakan: Muhafız dizisinin kadrosuna giren Sinem Kobal ise 30 bin liraya imza attı.

Hakan: Muhafız dizisinin üç ve dördüncü sezonlarının çekimi yakında başlayacak.

Hakan: Muhafız'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Netflix Hakan: Muhafız
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.