Hakan Kutlu Denizlispor'dan istifa etti

Geçen hafta Alanya deplasmanında 0-2'den maç veren Denizlispor, bu hafta da direkt rakibi BB Erzurumspor karşısında 2-1 öne geçmesine rağmen yenilmişti. Yeşil-Siyahlılar, teknik direktör Hakan Kutlu'nın istifasının kabul edildiğini açıkladı. Son sıradaki Horozlar'a TFF 1. Lig yolu göründü.

Süper Lig'in 35. haftasında dün oynanan BB Erzurumspor maçını evinde 2-3 kaybeden Denizlispor'da teknik direktör Hakan Kutlu istifa etti. Son sırada aldığı takımı ateş hattından çıkaramayan Kutlu'nun istifası kabul edildi.

Denizlispor'un bu sezon 3. çalıştırıcısı olan Hakan Kutlu, yeşil-siyahlı ekiple 13 maça çıktı. Bu maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan 49 yaşındaki teknik adam, 7 mağlubiyet yaşadı. 

Geçen hafta Alanya deplasmanında 0-2'den maç veren Kutlu, bu hafta da direkt rakibi BB Erzurumspor karşısında 2-1 öne geçmesine rağmen yenilmişti. Sezona Robert Prosinecki yönetiminde başlayan Ege temsilcisi ardında Yalçın Koşukavak'a emanet edilmişti.

Hakan Kutlu dünkü maçın ardından şunları söylemişti: "Bugün de, geldiğim günden beri olduğu gibi bahanelere sığınmayacağım. Oyuncularla, yönetimle, kulüple ve kendimle ilgili konuşurum. Ama biz geldiğimiz ilk günden beri hiçbir şekilde ne oyuncularımızla alakalı ne de kulübümüzle alakalı kamuoyunda küçük düşürücü bir şey söylemedik. İstifa konusunda da başkanımız ve yönetim kurulumuzla konuşur ne gerekiyorsa onu yaparız. Şu an kimseyle bu konu hakkında görüşmem olmadı."

Hakan Kutlu Denizlispor'dan istifa etti ile ilgili etiketler Denizlispor Hakan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.