Denizlispor'da Hakan Kutlu dönemi başladı

Teknik direktörlüğe Hakan Kutlu'yu getiren Denizlispor, sol beke de Fransa 2. Lig'inde Ayman Ben Mohamed'i transfer etti. Kutlu yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Bu sezon 3. kez hoca değiştiren Yeşil-Siyahlılar, pazar günü Göztepe'yi ağırlayacak.

Denizlispor, Yalçın Koşukavak'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hakan Kutlu'yu getirdi. Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır" denildi.

Sezona Hırvat çalıştırıcı Robert Prosinecki'yle başlayan Ege temsilcisi, 12. haftada yollarını ayırdığı ünlü hocanın yerine Yalçın Koşukavak'la devam etme kararı almıştı. Koşukavak'ın istifa sonrası yeni hoca kısa sürede bulundu.

Futbolculuk döneminde Ankaragücü'nün ikon isimlerinden olan Kutlu son olarak geçtiğimiz sezon Giresunspor'u çalıştırmıştı. Deneyimli hoca yeşil-siyahlı ekibin göreve getirdiği 2. teknik direktör oldu. 49 yaşındaki teknik adam, Denizlispor'un küme düştüğü 2009-10 sezonunda Denizlispor'da görev yapmıştı. Kutlu'nın hocalık akriyerinde Ankaragücü, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu, Gaziantep FK, Kayserispor ve Adana Demirspor bulunuyor.

Denizlispor'un başındaki ilk antrenmanına çıkan Hakan Kutlu'nun ilk rakibi pazar günü oynanacak maçta Göztepe olacak. Göztepe de geçen hafta Ünal Karaman'ı göreve getirmiş ve ilk maçında Beşiktaş deplasmanında mağlup olmuştu.

SOL BEKE BEN MOHAMED TAKVİYESİ

21 takımlı Süper Lig'de son sırada yer alan Horozlar, Fransa 2. Ligi ekiplerinden Le Havre'de forma giyen sol bek Ayman Ben Mohamed'i kiraladı. Yeşil siyahlı ekip, bir süredir görüşme halinde olduğu 26 yaşındaki Tunuslu futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Bugün tesislere gelen Ben Mohamed, resmi sözleşmeye imza attı. Bu sezon takımıyla ligde 12 maça çıkan Ayman Ben Mohamed, 1 asist yapmıştı. 

Ocak ayı transfer döneminde 7 isme imza attıran Denizlispor, sezon başında "yıldız" diye getirdiği Sırp stoper Nevan Subotic, Fernando Varela ve İsmail Aissati'yle yollarını ayırmıştı.

Denizlispor'da Hakan Kutlu dönemi başladı

Denizlispor'da Hakan Kutlu dönemi başladı ile ilgili etiketler Denizlispor Hakan Kutlu Ayman Ben Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.