Hakan Keleş'ten Yunus Mallı açıklaması... "İlgilenmedik ama verirlerse alırım"

Hakan Keleş: "Koita'yı sezon başında istemiştik ama Trabzonspor vermemişti. Şimdi de sakatlıklar yaşadı, büyük ihtimal alternatiflere yöneleceğiz. Yunus Mallı ile ilgilenmedik ama verirlerse alırım. Trabzonspor bize sezon başında çok destek verdi, tekrar o şekilde destek verirlerse tabii ki düşünürüz"

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve tek yenilgiyle 12 puan toplayan Giresunspor'da gözler devre arasında yapılacak takviyelere çevrildi. Karadeniz ekibinde teknik direktör Hakan Keleş, Trabzonsporlu Fode Koita ve Yunus Mallı transferleriyle ilgili konuştu.

Keleş, yaptığı açıklamada, "Koita'yı sezon başında istemiştik ama Trabzonspor vermemişti. Şimdi de sakatlıklar yaşadı, büyük ihtimal alternatiflere yöneleceğiz. Yunus Mallı ile ilgilenmedik ama verirlerse alırım. Trabzonspor bize sezon başında çok destek verdi, tekrar o şekilde destek verirlerse tabii ki düşünürüz" dedi.

Trabzonspor'da Fousseni Diabate ve Flavio'yu kiralayan Giresunspor'un gurbetçi futbolcuyu da kadrosuna katması bekleniyor. Bu yaz Wolfsburg'dan Trabzonspor'a transfer olan 28 yaşındaki Yunus Mallı, Süper Lig'de sadece 10 dakika süre alabildi.

GÖZLER BEŞİKTAŞ MAÇINA ÇEVRİLDİ

Giresunspor Başkan Vekili Muzaffer Aygün, "Beşiktaş deplasmanına Yeni Malatyaspor galibiyetinin moraliyle iyi bir sonuç almak için gideceğiz" dedi.

Rakipleri karşısında çok kritik bir galibiyet aldıklarını ifade eden Aygün, "Cumartesi günü Yeni Malatyaspor ile kendi evimizde her anlamda çok kritik bir 90 dakika oynadık. Maça kontrollü başladık. Topa daha fazla sahip olan taraf bizdik. İlk yarıda geliştirdiğimiz ataklarda skoru değiştiremedik ancak ikinci yarıda baskımızı biraz daha artırınca golü bulduk ve öne geçtik. Golden sonra takım halinde iyi savunma yaptık ve skoru korumayı bildik. Kazandığımız ve haftayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Yeşil-Beyazlılar, Süper Lig'de 3 maçtır mağlup olan son şampiyonlu cumartesi günü Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak.

Hakan Keleş'ten Yunus Mallı açıklaması... "İlgilenmedik ama verirlerse alırım"

Hakan Keleş'ten Yunus Mallı açıklaması... "İlgilenmedik ama verirlerse alırım" ile ilgili etiketler Trabzonspor giresunspor Yunus Mallı Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.