Hakan Kakız kimdir? Zerrin Özer'in eşi çıplak fotoğrafını atmış!

Hakan Kakız kimdir? Zerrin Özer geçtiğimiz günlerde Murat Akıncı ile evlendi. Özer'in eş Akıncı'nın dolandırıcı olduğu iddia edildi. Zerrin Özer sonrasında ise boşanma kararı aldı. Fenomen Hakan Kakız'da Zerrin Özer ile evlenen Akıncı'nın kendisine yıllar önce çıplak fotoğraflarını attığını açıkladı. Pei Hakan Kakız kimdir? Detaylar haberimizde...

Hakan Kakız kimdir? Zerrin Özer kısa bir süre önce Murat Akıncı ile dünyaevine girdiler. Akıncı hakkında dolandırıcı olduğu ile ilgili iddialar gündeme geldi. Fenomen Hakan Kakız da seneler önce Akıncı'nın kendisine çıplak fotoğraflarını gönderdiğini açıkladı.Peki Hakan Kakız kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

HAKAN KAKIZ KİMDİR?

DJ’lik yapan Hakan Kakız sosyal medyada adından söz ettiryor.Kakız bacak boyu ile de gündeme gelmişti.

3 yıllık sevgilisiyle geçtiğimiz Pazar günü nikah masasına oturan Zerrin Özer'in mutluluğu yarım kaldı. Özer'in eşi Murat Akıncı'nın birçok kadını dolandırdığı ve sosyal medya fenomeni ve DJ Hakan Kakız'a çıplak fotoğraflarını gönderdiği iddia edildi.

Hakan Kakız kimdir? Zerrin Özer'in eşi çıplak fotoğrafını atmış!

"BANA ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ATTI"

Murat Akıncı ve Zerrin Özer'in nikah fotoğraflarını gören birçok kadın ve erkek 2. Sayfa programına ulaşarak Akıncı tarafından dolandırıldığını iddia etti. Fenomen Hakan Kakız ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkınlığa uğrattı. Kakız, Akıncı için şunları söyledi: "Ayol bu adam servet avcısı bir dolandırıcı! Seneler önce bana yazıp bana aşık olduğunu söyleyip çıplak fotoğraflarını atıyordu bana. Daha sonra ünlü bir kız arkadaşıma da aynı şeyleri yaptığını öğrenince her yerden engellemiştim. Yazık yani üzüldüm Zerrin Hanım için, adam resmen oyunculuğunu konuşturup kendine aşık ediyor insanları, tabi sırf paraları yemek için pes."

Hakan Kakız kimdir? Zerrin Özer'in eşi çıplak fotoğrafını atmış! ile ilgili etiketler Zerrin Özer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.