Hakan Hatipoğlu'nun sağlık durumunu eşi anlattı!

Geçtiğimiz hafta Survivor'da sakatlanan ve tedavi altına alınan Hakan Hatipoğlu'nun sunucu eşi Gizem Hatipoğlu önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü sunucu, eşinin son durumu hakkında bilgi verdi.

Survivor yarışmasına adını kazıyan isimlerden biri olan Hakan Hatipoğlu, bu yıl önce All Star sonra da Gönüllüler Takımı'nda yarıştı. Ödül oyunu sırasında gözünden rahatsızlanan ve tedavi altına alınan yarışmacının son durumunu sunucu eşi Gizem Hatipoğlu anlattı.

"NAZARA GELDİ"

Gizem Hatipoğlu, eşi hakkındaki sorulara şöyle yanıt verdi:

“Programı izlerken o çığlıklarını duymak bayağı moralimizi bozdu. Göz kapağında bir açılma olmuş, dikiş atılmış. Boynunda da bir problem olduğunu söylediler. İnşallah iyi olacak. Hakan oraya çok hazırlanmıştı, umutları var orayla ilgili. Nazara geldi.”

8611184

Hakan Hatipoğlu'nun sağlık durumunu eşi anlattı! ile ilgili etiketler Survivor Hakan Hatipoğlu hakan son durumu gizem hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.