Hakan Hatipoğlu, diline hakim olamadı, ağzına geleni söyledi!

Survivor ile ünlenen Hakan Hatipoğlu takipçisinin kazandığı paralar ile ilgili yorumunu görünce kendini tutamadı.

Survivor ile ünlenen ve ardından sunuculuk ve oyunculuk yapmaya başlayan Hakan Hatipoğlu, takipçisinin "Bol keseden, çaba harcamadan kazanılan ve harcanan paralar" yorumunu görünce çıldırdı.

Eşi, sunucu Gizem Hatipoğlu ile fotoğrafının altına gelen yoruma Hatipoğlu "Ulan her şeyde gözünüz var." diyerek ateş püskürdü.

56bc740e18c7776a2821ec3c

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da başarılı bir performans gösteren Hakan Hatipoğlu, yeni yapılacak Survivor'a hazırlanırken bir takipçisinin yaptığı yorum keyfini kaçırdı.

"BOL KESEDEN HARCAMALAR"

Eşi Gizem Hatipoğlu ile Dubai'ye tatile giden Hakan Hatipoğlu, fotoğraf paylaşmadı da ihmal etmedi. Hatipoğlu'nun bir takipçisi "Bol keseden, çaba harcamadan kazanılan ve harcanan paralar" yorumu yazdı. Hatipoğlu, "Ulan her şeyde gözünüz var. Sana göre bol keseden, çaba harcamadan kazanılan paralar. Gel bir de bana sor." dedi.

İşte o yorumlar:

hakan-hatipoglu-takipcisine-kizip-agzina-geleni-10314259_7165_m

Hakan Hatipoğlu, diline hakim olamadı, ağzına geleni söyledi! ile ilgili etiketler Hakan Hatipoğlu gizem hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.