Beşiktaş-Kasımpaşa maçında digital seyirci

Beşiktaş, saha kenarına kurdukları LED ekranlarda, pandemi sebebiyle maçlara gelemeyen taraftarların fotoğraflarını yayınlayacak. Yarın akşam Kasımpaşa maçında başlayacak uygulamada, ilk olarak hayatını kaybetmiş taraftarların fotoğrafları gösterilecek. Beşiktaşlılar, daha sonra belirlenecek fiyat üzerinden iç saha maçlarında fotoğraflarını yayınlatıp görüntüsünü kaydedebilecek.

Beşiktaş Kulübü, taraftarlar için yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Stattan Sorumlu Yönetici Hakan Daltaban, "Kurulan platformlarda taraftarların fotoğraflarını paylaşarak hem takımın motivasyonunu artırmak hem de seyircisiz dönemde taraftarlara tarihi bir fırsat vermeyi sağlayacağız" dedi.

Siyah-Beyazlı idareci, şunları söyledi:

"Futbol taraftarlarla güzel. Futbol sadece bir oyun değil, anılarıyla, geçmişiyle ve camiaların kendisini temsiliyle çok büyük bir oyun. Taraftarlarımızı çok özledik, taraftarların da stadı çok özlediğini biliyoruz. Futbolun içinde anılar vardır. 10 sene, 20 sene önce oynanan maçlardaki hikayeler anlatılır ama maalesef bu sene keyifsiz bir hikayenin içindeyiz. Böyle olunca taraftarlara anı fırsatı sağlamak istedik.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçında digital seyirci

Teknolojik olsa da taraftarları bu işin içine artık almak istiyoruz. Bu işten elbette Beşiktaş’a fayda sağlamak gibi bir misyonumuz var ama bunu sadece taraftarlar Beşiktaş’a destek olsun anlamında değil, taraftarlara da anı kalması için amaçlıyoruz. Bunun cüzi bir fiyatı olacaktır. Bunun detaylarını resmi siteden açıklayacağız.

Hazırlıklarımız tamam. Yarın pilot bir uygulama yapacağız ve taraftarlarımız ne satın alacağını bilsin diye, ebediyete intikal eden taraftarlarımızın, kurucularımızın, rahmetli başkanlarımızın spor şehitlerimizin fotoğraflarını döndürmek istiyoruz. Spor tarihinin en kötü günlerinden birisi yaşandı Bursaspor maçında, saldırıda şehit olan polislerimizin fotoğrafları yer alacak. Bu tamamen buradaki platformu taraftarın görmesi için yapılacak. Ev sahibi olarak oynayacağımız bir sonraki maç için bunun satışını yapacağız ve buradaki ekran görüntülerini taraftarlar indirebilecekler." 

Beşiktaş-Kasımpaşa maçında digital seyirci ile ilgili etiketler Beşiktaş Hakan Daltaban vodafone park
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.