Hakan Çalhanoğlu'ndan şok sözler: "Galatasaray'da oynamak gibi bir hayalim yok"

Galatasaraylılığıyla bilinen Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu, gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı. İtalyan basınına konuşan Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'da oynama hayalinin olup olmadığı sorusuna herkesi şok eden bir yanıt verdi.

Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, kariyerine dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.

CBS Sport'a konuşan milli futbolcu, Galatasaray taraftarı olması hakkında kendisine sorulan, "Kendini bir Galatasaray taraftarı olarak tanımlıyorsun ama hiç Türkiye'de oynamadın. Kendini Galatasaray forması giyerken hayal ediyor musun?" sorusuna yanıt verdi.

"GALATASARAY HAYALİM YOK"

Böyle bir hayali olmadığını söyleyen Hakan, "Dürüst olmam gerekirse hayır. Avrupa'da oynamayı seviyorum. Tüm hedefim kariyerimi Avrupa'da geçirmek, en üst seviyede kalmak. Türkiye Süper Ligi'ni takip ediyorum. Geçen ay olanlardan daha iyi işler yaparlar diye umuyorum." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki orta saha, bu sezon Inter formasıyla çıktığı 35 resmi maçta 12 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan şok sözler: "Galatasaray'da oynamak gibi bir hayalim yok" ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.