Hakan Çalhanoğlu'na İtalya'dan büyük talip

CAS tarafından 100 bin euro para ve futbol sahalarından 4 ay uzaklaştırma cezası alan Hakan Çalhanoğlu'nun cezasının bitmesinin ardından yıldız futbolcuya İtalyan devi Lazio talip oldu.

Hakan Çalhanoğlu sözleşme imzaladıktan sonra Karlsruhe'de kalması gerekçesiyle dört ay futboldan men cezası verişmiş ve Trabzonspor'a 100 bin euro para cezası ödemesi kararlaştırılmıştı. Önümüzdeki sezon sahalara dönecek olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na İtalyan ekibi Lazio talip oldu.

Bayer Leverkusen’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için Lazio’nun tüm şartları zorladığı ve anlaşmanın çok yakın olduğu belirtildi.

15 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

İtalyan basınında yer alan haberlerde, Lazio Hakan için 15 milyon euro teklif getirği Alman ekibi Leverkusen'in de 23 yaşındaki yıldız için yapılan 15 milyon euroluk teklifi kabul ettiği, Lazio ile Hakan arasında görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Hakan Çalhanoğlu'na İtalya'dan büyük talip ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Lazio leverkusen
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.