Hakan Çalhanoğlu İtalya'da manşetleri süslüyor! Yeni lakabı profesör...

Inter'in Juventus ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçta Milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız da birbirine rakip oldu. Hakan Çalhanoğlu'nun mücadelede attığı inanılmaz pas, İtalya'da gündem oldu. İtalyanlar Çalhanoğlu'na 'Profesör' lakabını taktı.

İtalya Serie A’nın 23. Haftasında Inter, sahasında Juventus’u 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Ev sahibi ekipte Hakan Çalhanoğlu’nun performansı ise maçın önüne geçti.

100 İSABETLİ PASA ULAŞTI

Karşılaşmayı 100 isabetli pas ile tamamlayan Hakan Çalhanoğlu, yüzde 94’lük bir isabet ortalaması yakaladı. Milli yıldızın kendi yarı alanından takım arkadaşı Di Marco’ya verdiği ve Juventuslu futbolcuları oyundan düşüren pası ise büyük ses getirdi.

İTALYANLAR ARTIK ONA "PROFESÖR" DİYOR

İtalya Serie A’nın resmi sosyal medya hesabı Hakan’ın enfes pasının videosunu paylaşarak, “Profesör” notunu düştü.   İtalyan basınından Corriere dello Sport, Hakan Çalhanoğlu’ndan övgüyle bahsetti ve milli yıldızı efsane futbolcu Andrea Pirlo’ya benzetti. Çalhanoğlu, Inter’de bu sezon 27 maça çıkarken, 11 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Hakan Çalhanoğlu İtalya'da manşetleri süslüyor! Yeni lakabı profesör... ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Kenan Yıldız Inter Juventus Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.