Hakan Çalhanoğlu imzayı atıyor!

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da oynayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun, kulübüyle mevcut sözleşmesini 5 yıl daha uzatacağı öğrenildi. Roma'nın da kadrosuna katmak istediği tecrübeli futbolcu ile Napoli ve eski takımı Bayer Leverkusen de ilgileniyordu.

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da oynayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun, kulübüyle mevcut sözleşmesini 5 yıl daha uzatacağı öğrenildi.

İtalyan basını, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun önümüzdeki haftalarda kulübü Milan ile tekrar masaya oturacağını ve 5 yıllık mukaveleye imza atacağını yazdı. 2017 yılında Milan'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcunun, İtalyan ekibinden yıllık net 2.5 milyon Euro kazanacağı da belirtildi.

Bu sezon Milan formasıyla çıktığı 23 maça çıkan Çalhanoğlu, süre aldığı bu maçlarda 3 gol, 1 de asist kaydetti.

Talipleri çok

Roma'nın da kadrosuna katmak istediği Hakan Çalhanoğlu ile Napoli ve eski takımı Bayer Leverkusen de ilgileniyordu. Bu karar sonrası takımların alternatif isimlere yönelmesi bekleniyor.

Hakan Çalhanoğlu imzayı atıyor! ile ilgili etiketler Milan Hakan Çalhanoğlu seri a
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.