Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a çok yakın

İtalya Serie A'da Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, gönlünde yatan takımı açıkladı. Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a transfer olmak istiyor. Tecrübeli orta saha oyuncusu daha önce de sarı-kırmızılı takımın formasını giymek istediğini söylemişti. Ünlü yorumcu bu transfere ilişkin sosyal medya hesabından flaş bir açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

Seria A devi Inter'de forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu yeni sezonda Galatasaray takımına transfer olmak istiyor.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a çok yakın

Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu ve sarı-kırmızlı takımda oynamak istediği dile getiren Hakan Çalhanoğlu, yeni sezonda Galatasaray forması giymeye çok yakın.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a çok yakın - Resim : 2

Futbol yorumcusu Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından flaş bir transfer açıklaması yaptı! Erol, "Inter'de forma giyen A Milli Futbol Takımı Kaptanı Hakan Çalhanoğlu; yeni sezonda çocukluk aşkı Galatasaray forması giymek istiyor... Erden Timur'un yeni sezon projesinde Hakan Çalhanoğlu'na yer vermek istiyor. Milli yıldız, sezon sonu kulübünden izin isteyecek Galatasaray için" ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a çok yakın ile ilgili etiketler Galatasaray Hakan Çalhanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.