Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray inşallah olur

Geçtiğimiz aylarda Galatasaray'ın Instagram paylaşımını beğenmesiyle Sarı-Kırmızılı taraftarı heyecanlandıran Hakan Çalhanoğlu, ileride Galatasaray forması giymek istediğini yineledi. Milan'la sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yıldız isim koluna neden aslan dövmesi yaptırdığını da açıkladı.

A Milli Takım'a çok formda gelen Hakan Çalhanoğlu, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Hollanda, Norveç ve Letonya ile oynanacak maçlar öncesi Juventus'un yıldız stoperi Merih Demiral'la birlikte A Spor'a konuştu.

İstanbul Havalimanı'nda kısa açıklamalarda bulunan Milan'ın 10 numarası, "Önümüzdeki maçlar bizim için çok önemli. İlk maçımız Hollanda'yla, sonra Norveç'le oynayacağız. Elemelere iyi başlamak istiyoruz. UEFA Uluslar Ligi'ndeki performansımızı unutup bu turnuvaya odaklanmak istiyoruz. Bu kamp için gerçekten çok istekliyiz" dedi.

ASLAN DÖVMESİNİ NEDEN YAPTIRDI?

Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Galatasaray taraftarı olduğunu her zaman dile getiren Hakan Çalhanoğlu, koluna yaptırdığı 'aslan' dövmesinin anlamını paylaştı. Yıldız futbolcu, "İlerde Galatasaray olur mu olmaz mı bilmiyorum ama inşallah olur. Dövmenin sebebi aslanı çok seviyorum, Galatasaraylı olduğum için aslan dövmesi yaptırdım. Bir de oğlum olacak, o yüzden küçük aslan da var. İnşallah olur, neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

 Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray inşallah olur

Merih Demiral ise, "Çok önemli maçlarımız var önümüzde. Hollanda maçına iyi başlamak istiyoruz. Ben güzel olacağına inanıyorum. Sahada gereken özveriyi gösterirsek güzel skorlar alacağımıza eminim. İnşallah çok güzel skorlar elde ederiz." şeklinde konuştu. 

Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray inşallah olur ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu Galatasaray Merih Demiral A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.