Hakan Çalhanoğlu: Eşim 2. yavrumuzu doğuracak, beni motive eden budur

Hakan Çalhanoğlu: "2 aydır kızımız göremiyorum. Benim için gerçekten çok zor. Eşim 2. yavrumuzu doğuracak. Onu bekliyoruz dört gözle... Beni motive eden budur. Ayakta tutan da budur."

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne 4-2'lik Hollanda zaferiyle başlayan A Milli takım, 2. maçında yarın İspanya'nın Malaga kentinde Norveç'le karşılaşacak. Maçın basın toplantısında teknik direktör Şenol Güneş'le birlikte görüşlerini paylaşan Hakan Çalhanoğlu"UEFA Uluslar Ligi'ndeki maçları çabuk unutup bu turnuvaya iyi başlamak istiyorduk. Allah'a şükür Hollanda'yı yendik. Hem Hollanda hem Norveç gruptaki en güçlü rakiplerimiz. Çok yetenekliyiz. Yetenekli oyuncularımız gelmeye devam ediyor. Tabi ki taktik olarak da gelişmemiz gerekiyor" dedi.

Milan'ın 10 numarası, 10 numara giyen oyunculardan beklentinin her zaman yüksek olduğu hatırlatılıp, kendisinin bu nedenle pişmanlık hissedip hissetmediğinin sorulması üzerine, "Hiç pişman olmadım. Çok sevdiğim bir numara. Sorumluluk almayı severim. Küçüklüğümden beri sorumluluk aldım, hayatım boyunca de alacağım. Hem Bayer Leverkusen'de hem de Milan'da 10 numaralı formayı severek giydim. Fark yaratan hep 10 numaralar olur ama zaman değişti. Benim için daha çok takım oyunu önde. O yüzden herkes sorumluluk almalı." ifadelerini kullandı.

Antrenman öncesi A Milli Takım'ı takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız isim, "Milan'da Hauge ile maç için iddaaya girdim. 'Bizim Haaland'ımız var, şuyumuz var, buyumuz var' dedi, 'O zaman sen Merih ile Çağlar'ı tanımıyorsun' dedim. Kadromuza baktığımızda bizim kadromuz onlardan daha güçlü, daha yetenekliyiz" dedi.

Çalhanoğlu, kendisini motive eden şeyin ise ailesi olduğunu dile getirdi: "2 aydır kızımız göremiyorum. Benim için gerçekten çok zor. Eşim 2. yavrumuzu doğuracak. Onu bekliyoruz dört gözle... Beni motive eden budur. Ayakta tutan da budur."

 

Hakan Çalhanoğlu: Eşim 2. yavrumuzu doğuracak, beni motive eden budur ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.