Hakan Çalhanoğlu: Daha akıllı ve istikrarlı olmalıyız

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Letonya'yı 3-2 mağlup etti. Milli takımın golleri Abdülkerim Bardakcı, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci'den geldi. Puanını 6'ya yükselten milliler liderliğe yükseldi. A Milli Futbol Takımı 4. maçını 19 Haziran Pazartesi günü Samsun'da Galler ile yapacak. A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Letonya maçının ardından konuştu. Çalhanoğlu, "Daha akıllı ve istikrarlı olmalıyız" dedi.

A Milli Futbol Takımı kaptanı Hakan Çalhanoğlu, 3-2 kazanılan Letonya karşılaşmasını değerlendirdi. Hakan, "Çok şükür 3 puanı aldık ama mutlu değilim. Adamlar 10 kişiyken son saniyeye kadar nefesimizi tutuyoruz. Bu maçlar hep zor geçiyor bizim için nedense. Sahanın küçük olduğundan bahsedip bahane bulmamalıyız, daha iyi oynamalıyız" dedi.

Yıldız orta saha oyuncusu, sözlerine, "Kaptanlık sorumluluğunu üzerimde taşıyorum. Kötü oynadığımızda açıkça söylüyorum. Daha rahat kazanmalıyız. Kazandığımız için mutluyuz ama seyircilere rahat maç izletebilmeliyiz" diye devam etti. Hakan Çalhanoğlu, son olarak, "Daha akıllı ve istikrarlı oynamalıyız. İnşallah bu galibiyeti Samsun'a taşıyacağız" sözlerini sarf etti.

Hakan Çalhanoğlu: Daha akıllı ve istikrarlı olmalıyız ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.