Hakan Bayrakçı kulaklığı kopartıp yayını terk etti

Semiha Şahin'in hazırlayıp sunduğu CNN Türk Masası'nın daimi konuklarından Metin Özkan ile Hakan Bayrakçı'nın arası Yavuz Ağıralioğlu'nun canlı yayına telefonla bağlandığı sırada gerildi. Ağıralioğlu'na soru sormak isteyen Bayrakçı, Özkan'ın moderatöre dönerek "Hakan Bayrakçı'yı susturun" demesi üzerine bir anda yayın gerildi. Bayrakçı bu ifadeye sert tepki gösterip ardından da kulaklığını kopartarak yayını terk etti. İşte seviyenin iyice yerlere serildiği o anlar ve Bayrakçı'nın atraksiyonu...

CNN Türk'te seviye tam anlamıyla yerlerde.

Bunun son örneği CNN Türk Masası'nda yaşandı.

Semiha Şahin'in moderatörlüğünde Mehmet Metiner, Öztürk Yılmaz, Ruşen Gültekin, Metin Özkan ve Hakan Bayrakçı'nın daimi konuk olduğu programda AİHM'in kararı ele alınıyordu. 

Gün içinde Habertürk'te "AİHM kararı uygulansın" diyen İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu'nun canlı yayına alındığı sırada ortam bir anda gerildi. 

Ağıralioğlu'nun 'Demirtaş salınsın mı?" sorusuna kaçak cevaplar vermesi üzerine daimi konuklardan Metin Özkan ile Hakan Bayrakçı aynı anda İYİ Parti'li Ağıralioğlu'na net cevap vermesi için soru yöneltmek isteyince bir anda ortam gerildi. 

MHP eski Milletvekili gazeteci Metin Özkan bu sırada Semiha Şahin'e seslenerek "Semiha hanım bir moderatör olarak müdahala eder misiniz? Ben soru sormak istiyorum" dedi. ardından da "Susturun Hakan Bey'i" diye tekrar seslendi. 

Bunun üzerine Semiha Şahin "Kabalaşmayalım" derken, Mehmet Metiner de "Susturun lafı şık olmadı" dedi. 

Hakan Bayrakçı'nın tepkisi ise daha sert oldu. "Hakan Bayrakçı 50 dakikadır konuşmuyor Metinciğim. İstersen bırakıp gideyim" diyen Bayrakçı bir anda mikrofon ve kulaklığını kopartıp yayını terk etti. 

Artık tartışmaların kesmediği anlaşılan Bayrakçı, bu atraksiyonundan bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi yayına tekrar dönerek görüşlerini açıklamaya devam etti. 

Hakan Bayrakçı kulaklığı kopartıp yayını terk etti ile ilgili etiketler Öztürk Yılmaz CNN Türk hakan bayrakçı metin özkan Mehmet Metiner Ruşen Gültekin Yavuz Ağıralioğlu semiha şahin demirtaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.