Hakan Bayrakçı kimdir? Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı kaç yaşında? Nereli?

Hakan Bayrakçı kimdir? Sonar Arastırma Başkanı,Hakan Bayrakçı CNN Türk'te Başak Şengül'ün konuğu oldu CHP ile ilgili ağır eleştirilerde bulundu. Eleştirilerin ardından sosyal medyada gündem olan Hakan Bayrakçı'nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Hakan Bayrakçı kimdir? Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı kaç yaşında? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hakan Bayrakçı kimdir? Eleştirilerin ardından sosyal medyada gündem olan Hakan Bayrakçı'nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Sonar Arastırma Başkanı,Hakan Bayrakçı CNN Türk'te Başak Şengül'ün konuğu oldu CHP ile ilgili ağır eleştirilerde bulundu. İşte Hakan Bayrakçı kimdir? Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı kaç yaşında? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sonar Araştırma Başkanı, Gazeteci Hakan Bayrakçı'nın CNN Türk'te katıldığı bir programda yaptığı CHP eleştirisi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bayrakçı'nın uzun yıllardır iktidar olamayan CHP için, "Ya sen sabah kalkıyorsun yüzde 25, akşam yatıyorsun yüzde 25, 24 senedir alıyorsun 25" sözleri twitterda büyük ilgi çekti.

HAKAN BAYRAKÇI KİMDİR?

Hakan Bayrakçı, 1988 yılında SONAR araştırma şirketi’ni kurdu ve başkanlığını yapmaya başladı. Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit gibi liderlere profesyonel olarak danışmanlık yaptı. Meslek hayatı süresince, 140 Belediye Başkanı, 40 Bakan, 14 Parti Genel Başkanı ve 7 Başbakana’a da profesyonel olarak danışmanlık hizmeti verdi. Bayrakçı, çeşitli televizyon programlarında konuk yorumcu olarak canlı yayınlara katıldı. Bayrakçı ayrıca TRT1’de, 2003 ve 2006 yılları arasında tarih programı sundu.

Fransızca ve İngilizce bilen Bayrakçı, meslek hayatında çeşitli ülkelerin Büyük Elçiliklerine danışmanlıklarda da bulunmuştur.

Mesut Bleda Bayrakçı isminde bir oğlu olan Hakan Bayrakçı, İstanbul’da yaşamaktadır.

Hakan Bayrakçı kimdir? Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler CHP seçim Hakan Bayrakçı kimdir sonar araştırma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.