Hakan Baş ve Bensu Soral evleniyor!

Oyuncu Bensu Soral 'İçerde' dizisindeki Melek karakteriyle son dönemlerin en popüler isimlerinden biri olmuştu. 26 yaşındaki Bensu Soral kısa zaman önce kendinden 8 yaş büyük olan sevgilisi Hakan Baş'ı, ailesi ile tanıştırdı. özel hayatı ve kariyeri ile araştırılmaya devam ediyor. İş hayatını birçok kurumda çalışarak şekillendiren Hakan Baş, Türkiye'nin önemli girişimcileri arasında yer alıyor. Peki, Hakan Baş kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz günlerde sevgilisine yaptığı kitap jesti bu teklifin habercisi gibiydi. Güzel oyuncu, Hakan Baş'ın kitabın ilk sayfasına yazdığı, "Güzel sevgilim Bensu karizmana karizma katacak bu kitabı çok severek okuyacağını düşünüyorum. Öğrenmenin yaşı yok seni seviyorum" notunun fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Galatasaraylı eski futbolcu Semih Kaya'nın paylaştığı video ile ortaya çıkan teklif sonrası Hakan Baş gündeme oturdu. İş hayatını birçok kurumda çalışarak şekillendiren Hakan Baş, Türkiye'nin önemli girişimcileri arasında yer alıyor. Peki, Hakan Baş kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

1664904_7f5e107b4eca2f3a22e83d186c8e30cf_640x640

İçerde dizisiyle oyunculuk kariyerinde zirveye çıkan Bensu Soral'ın sevgilisi Hakan Baş evlilik teklif etti. Bir anda gündeme oturan Hakan Baş kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hakan Baş ne iş yapıyor instagram fotoğrafları ve tüm detaylar aksam.com.tr'de. 1983 yılında İstanbul'da doğan Hakan Baş, ortaokul ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nde okudu. Başarılı iş adamı denediği yeni projelerle dikkat çekiyor.

1664904_d4d064a5857f5a207d8638338241f457_640x640

Cornell Üniversitesi'nde aldığı Ekonomi lisansının ardından New York'ta Bank of America'da iki yıl, İstanbul'da Raymond James'te bir yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında görev alan Baş, Yale Üniversitesi'nde MBA yaptı. Hakan Baş sıklıkla instagram hesabından ailesiyle olan fotoğrafını paylaşmayı ihmal etmiyor. Bensu Soral ile ailesini tanıştıran Hakan Baş'ın evlilik teklifi magazin gündemine damga vurdu.

HAKAN BAŞ KİMDİR?

1983 yılında İstanbul’da doğan Hakan Baş, ortaokul ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise ve üniversite yıllarında aynı zamanda profesyonel olarak yüzme sporu yapmış, eski rekortmen milli yüzücüdür. Fenerbahçe ve milli takım adına birçok müsabakaya katılmıştır.

Cornell Üniversitesi’nde aldığı Ekonomi lisansının ardından New York’ta Bank of America’da iki yıl, İstanbul’da Raymond James’te bir yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında görev almıştır. Yale Üniversitesi’nde tamamladığı MBA yüksek lisansının ardından 2010’da Türkiye’ye dönen Hakan Baş, bir süreliğine Garanti Bankası Stratejik Planlama departmanında Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

hakan-bas-bogazici-universitesi

Yale Üniversitesi’ndeki eğitimi sırasında aldığı ‘İş Planlama’ ve ‘Girişim Sermayesi’ derslerinde üstün başarılar elde etmiş ve bu yönde olan ilgisini keşfetmiş olan Baş, asıl hedefi olan girişimcilik serüvenine ise Garanti Bankası’nda bulunduğu sürede adımını atmıştır. İş dünyasında yatırım bankacılığı yaptığı sürede elde ettiği deneyim ve bilgi birikimini de kullanarak Sidar Şahin’le birlikte Ekim 2010’da Peak Games adlı sosyal oyun şirketini kurmuştur. Peak Games, şu an dünyanın 3. en büyük sosyal oyun şirketi konumundadır.

Peak Games sonrası sektördeki fırsatları değerlendirmeye başlayan Baş, Mart 2011’de Alper Özdemir’le birlikte Krombera isimli dijital pazarlama ajansını kurmuştur. Geçtiğimiz iki sene boyunca hızla büyüyen Krombera, şu an farklı sektörlerin lider oyuncularına dijital alanda 360 derece hizmet vermektedir.

Son yıllarda e-ticaret sektöründeki hareketliliği de değerlendirmek isteyen Hakan Baş, 2012 Şubat ayında şu an Türkiye’nin önde gelen moda e-ticaret sitelerinden olan Lidyana.com’u kurmuştur. Kuruluştan sonra 18 ay içinde Rus yatırım fonu Runet ve Alman yatırım grubu Burda International’dan iki tur yatırım alan Lidyana.com, Wired UK dergisinin 2012’deki “Avrupa’nın En Gözde Girişimleri” listesine Türkiye’den liste başı olarak girmiştir.

2014 ve 2015 senelerinde Alper Özdemir’le beraber Anibera adlı animasyon, Probera adlı prodüksiyon ve Berabera adlı PR şirketlerini kurmuşlardır, ve tüm bu şirketleri Bera Medya Grubu adı altında toplamışlardır.

2016’da ise espor alanına hızlı bir giriş yapan Hakan Baş, Kaan Karamancı ve Alper Özdemir’le beraber Supermassive adlı LoL takımını kurmuş ve bu takım ilk senesinde şampiyon olmuştur. Son olarak da genç bir ekiple Groop adlı bir chat uygulaması kurmuşlardır.

Bilgi Üniversitesi, ODTÜ ve İTÜ tarafından farklı yıllarda “yılın girişimcis” olarak ödüllendirilen Hakan Baş, aynı zamanda Wired UK tarafından “teknolojiye yön veren global 100 isim”den biri olarak adlandırılmıştır.

Hakan Baş aynı zamanda Türkiye Girişimcilik Vakfı kurucu YK üyesi, Endeavor Türkiye Danışma Kurulu üyesi, SosyalBen YK üyesi, Büyük Kulüp üyesi ve Fenerbahçe SK kongre üyesidir.

sdf_9611

BENSU SORAL KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Bensu Soral aslen Bursalıdır. Oyuncu Hande Soral'ın kız kardeşi olan Bensu Soral Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü mezunudur.
Bir süre modellik ile uğraşan Bunse Soral dizi oyunculuğuna başladıktan sonra mankenliği bırakmış ve tamamen oyunculuğa yönelmiştir.
Vicdan dizisinde gösterdiği oyunculuk performansı ile yapımcıların dikkatini çeken Soral Star TV ekranlarında yayınlanan Başrolünde Beren Saat ve Hülya Avşar gibi isimlerin yer aldığı Kösem dizisinde de oynamıştır
Son olarak Show TV’de yayınlanan Aras Bulut ve Çağatay Ulusoy’un başrolünü paylaştığı İçerde dizisinde oynamaktaydı.
Bensu Soral’ın yer aldığı projeler

2012 yılında Yol Ayrımı dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.
2013 yılında Vicdan dizisinde Müge karakterini canlandırmıştır.
2014 yılında Boynu Bükükler dizisinde Miray karakterini canlandırmıştır.
2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı karakterini canlandırmıştır.
2017 yılında İçerde dizisinde Melek karakterini canlandırmıştır.

Hakan Baş ve Bensu Soral evleniyor! ile ilgili etiketler Bensu Soral Hakan Baş hakan baş kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.