Hakan Aysev'den sağlık durumu hakkında açıklama: ''Ölümden dönmedim!''

54 yaşındaki usta opera sanatçısı Hakan Aysev'in evinde talihsiz bir kaza geçirdiği ortaya çıkmıştı. Sağlık durumu merak konusu olan Hakan Aysev'den açıklama geldi. Ünlü sanatçı hakkında çıkan 'ölümden döndü' haberleri için ise ''Ölümden dönmedim. Sağlığım gayet iyi, meraklanmayın.'' ifadelerini kullandı.

Usta opera sanatçısı Hakan Aysev'in evinde talihsiz bir kaza geçirdiği ve ölümden döndüğü iddiası ortaya atıldı. Konu ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Onur Akay, ''Hakan Aysev, Urla’daki evinin merdivenlerinden inerken ayağı burkulunca çok kötü bir şekilde yuvarlanarak düştü ve direk kafasını çarptı. Hastaneye kaldırılan ve ölümden dönen Aysev’in, daha önce kırılan diz kapağının yeniden kırıldığı öğrenildi.'' ifadelerini kullandı.


Konu ile ilgili sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulunan Hakan Aysev, sağlık durumu hakkında merak eden sevenlerini bilgilendirdi. Ölümden dönmediğini belirten Aysev, küçük kaza geçirdiğinin altını çizerek ''Birkaç gün sonra aranıza döneceğim'' dedi.

 İŞTE HAKAN AYSEV'İN O AÇIKLAMASI

 Ünlü sanatçı, Instagram hesabından yaptığı videolu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:


''Çok sevgili dostlarım, arkadaşlarım ve beni sevenler, takip edenler... Herkese selamlar. Geçen gün, yani dün değil evvelsi gün evde geçirmiş olduğum küçük bir kaza... Bundan 4 sene evvel yaralamış olduğum, daha doğrusu küçük bir kırık olmuştu diz kapağımda. Ona benzer bir şey nüksetti. Ama çok çok iyiyim. Sadece 2-3 gün evde dinlemem gerekti. Ölümden dönmedim. Bazı haberler öyle çıkmış gazetelerde. Herkese buradan duyuruyorum. Sağlığım gayet iyi, meraklanmayın. Çünkü telefonlar alıyorum. Birkaç gün evde dinlendikten sonra aranıza döneceğim''

 

Hakan Aysev'den sağlık durumu hakkında açıklama: ''Ölümden dönmedim!'' ile ilgili etiketler kaza Sosyal Medya hakan aysev
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.