Hakan Arslan: Normal bir grip şeklinde değil bu hastalık

Hakan Arslan: "Ben daha yeni Covid'den çıktım. İki antrenman yaptım. Bugün karantina bitişinin 3. günüydü. Nasıl bir süreç yaşadığımı ben biliyorum. Bahsettikleri gibi normal bir grip şeklinde değil bu hastalık. Biz sporcu olarak böyle zorlandıysak normal vatandaş daha çok yaşar. Herkes kendine dikkat etsin."

Sivasspor kaptanı Hakan Arslan, koronavirüs sürecini anlattı. Trabzonspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçta takımına 1 puanı getiren tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Ben daha yeni Covid'den çıktım. İki antrenman yaptım. Bugün karantina bitişinin 3. günüydü. Nasıl bir süreç yaşadığımı ben biliyorum. Bahsettikleri gibi normal bir grip şeklinde değil bu hastalık. Biz sporcu olarak böyle zorlandıysak normal vatandaş daha çok yaşar. Herkes kendine dikkat etsin."

Maçla ilgili görüşlerini de paylaşan Hakan Arslan, "Biz iyi bir takımız. Takımımız tam kadro olduğunda iyi olacak, eminiz. Sürekli bunları dillendiriyormuşuz gibi oluyor ama inanın çok zor bir süreç. Hafta içinde Avrupa maçı için İsrail'e gideceğiz, Tel Aviv'de galip geleceğiz, kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, bize dua etsinler" şeklinde konuştu.

TRABZON'DAN İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 1-1'den memnun... Maçın ardından basın mensuplarına demeç veren Otyakmaz, "Bugün kadro kurmakta da zorluk çektik. En azından bizi İsrail'e biraz da olsa moralli götürecek bir skor elde ettik. Takımımızı eleştirmemiz için ideal kadromuzla maça çıkıp ona göre yorum yapmamız gerekir. Trabzon'dan arzu ettiğimiz sonucu aldık mutluyuz" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele eden Sivasspor, 5 maçta 6 puan topladı. Kırmızı-Beyazlılar, gruptaki son maçında perşembe günü 8 puanlı Maccabi Tel-Aviv'le deplasmanda karşılaşacak. Yiğidolar'ın gruptan çıkması için maçı kazanması gerekiyor.

 

Hakan Arslan: Normal bir grip şeklinde değil bu hastalık ile ilgili etiketler Sivasspor Trabzonspor Hakan Arslan