Hakan Altun'dan Ebru Gündeş'e gönderme

Şarkıcı Hakan Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, 2005 yılında nişanlanıp ayrıldığı eski sevgilisi Ebru Gündeş'e gönderme olarak yorumlandı.

Ebru Gündeş, Reza Zarrab ve Hadise hakkında ortaya atılan iddialar gündemde şok etkisi yaratırken Ebru Gündeş ile 2005 yılında nişanlanan Hakan Altun Instagram paylaşımıyla eski aşkı yeniden gün yüzüne çıkarttı. Altun'un paylaşımı sosyal medyada, "Ebru Gündeş'e gönderme" şeklinde yorumlandı.

Ebru Gündeş, 11 yıldır evliliğini bitirmek için eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açmış, gerekçe olarak ise eşinin kendisini başka kadınlarla aldattığını hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını ifade etmişti.

 Son günlerin magazin gündeminden düşmeyen yasak aşk skandalının ardından Hakan Altun'un paylaşımı ise Ebru Gündeş'e gönderme şeklinde yorumlandı.

''SAKIN ÜZÜLMEYİN DOSTLAR''

Hakan Altun "telefonun başında" şarkısına atıf yaparak; "Sakın üzülmeyin be dostlar! Bence telefonun başında asla boşu boşuna beklemediniz… Zamanında sizi arayamayanlar emin olun ki şimdilerde sizi mumla arıyorlardır. (Ne bileyim içimden geldi)" açıklamasını yazdı.

Sevilen şarkıcının bu paylaşımı sosyal medya kullancıları tarafından, zamanında kendisine "sadakat" testi yapan Ebru Gündeş'e "gönderme" olarak yorumlandı.

Hakan Altun'dan Ebru Gündeş'e gönderme

Hakan Altun'dan Ebru Gündeş'e gönderme ile ilgili etiketler Hakan Altun Ebru Gündeş Reza Zarrab Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.